Kozjak Dida
Well-known member
Ti kad se javno odrekneš srculenca @Winn69 možemo nastaviti priču.Opa dosta si ih uslika.
Daj podili.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti kad se javno odrekneš srculenca @Winn69 možemo nastaviti priču.Opa dosta si ih uslika.
Daj podili.
Dobra, na vidit, a dobra i za opipati..Daj nam malo opisi kakva je joj bradavica....ako si vidio
A ne ti si.Ne razumiš![]()
Ovo se čini kao pošteni dealDaj javi kad idući put budeš sise pokazivala na rivi ja ću tebi javit za mavanje kurcen na matejuški.
Moze ,nismo daleko nek javi ko prvi pocne da da drugom podrskuDaj javi kad idući put budeš sise pokazivala na rivi ja ću tebi javit za mavanje kurcen na matejuški.
Čija? Maserkina ili od tvoje ludače?Dobra, na vidit, a dobra i za opipati..
Malo detaljnije ...ono veli..boja izgled..Dobra, na vidit, a dobra i za opipati..
Od ludaceČija? Maserkina ili od tvoje ludače?
Oćemo zvat i Hobu?Moze ,nismo daleko nek javi ko prvi pocne da da drugom podrsku![]()
Maserkinu sisu ni vidio ni opipao. Kako nismo baš u dobrim odnosima, pravo sumnjam da bi me primila ali briga meČija? Maserkina ili od tvoje ludače?
Zbog lepeze?Oćemo zvat i Hobu?
Mahanje uznojiZbog lepeze?
Odnosi su odnosi a pipanje je pipanje. Budi malo profi.Maserkinu sisu ni vidio ni opipao. Kako nismo baš u dobrim odnosima, pravo sumnjam da bi me primila ali briga me![]()
Znate onaj prvi šta je bio gol, još u 5- om misecu, čuo sam da je umra.Zašto u Splitu samo muškarci šetaju posve goli![]()
Upala pluća?Znate onaj prvi šta je bio gol, još u 5- om misecu, čuo sam da je umra.
HahaMaserkinu sisu ni vidio ni opipao. Kako nismo baš u dobrim odnosima, pravo sumnjam da bi me primila ali briga me![]()
Šta se priladija? Nije parija bolestan koliko je trča...i kako ti to znaš?Znate onaj prvi šta je bio gol, još u 5- om misecu, čuo sam da je umra.
Ne ,zvat cemo ovu njegovu sto sise vadi .. ona vec ima prakse.. hobo je sramezljiv garantOćemo zvat i Hobu?
Maserka ne prima. Zato je maserka.Maserkinu sisu ni vidio ni opipao. Kako nismo baš u dobrim odnosima, pravo sumnjam da bi me primila ali briga me![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|