Kozjak Dida
Well-known member
U Kninu se uvik minjalo lokomotivu.Pa pretpostavljam da mora biti jak i guzat, da može vući ali i primiti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Kninu se uvik minjalo lokomotivu.Pa pretpostavljam da mora biti jak i guzat, da može vući ali i primiti
Da nema Patka u zadnje vrimeDi je spiritus movens foruma?
Želiš da ti ispunim snove?Dosta meni i mojih bajki ....
Dat ćeš joj masažu s happy endomŽeliš da ti ispunim snove?
Ne triba hvala snasla san se vecDat ćeš joj masažu s happy endom
Zašto ja nisam tad bija na rivi?Ja na rivi jucer prijama pokazala sise i pitala jel iman crte od redjipeta ispod njih ,jer je to uobicajeno radit na rivi i inace za prvi date je najbolja riva da se pokazes sto si obuka obuja nes valjda neki miran kvartovski kafic pa da te nitko ne gleda s kin si dosa i u cemu ... Uglavnom tako ja masen sisama po rivi i onda zazvoni alarm i probudim se
I maserke zaslužuju happy endDat ćeš joj masažu s happy endom
Jel pokazuje ispod kandelabra?Zašto ja nisam tad bija na rivi?
A ti si bija?Jel pokazuje ispod kandelabra?
On je fotografira...A ti si bija?
Jer si sanja nesto drugo mozda si ti bija na matejusci maha kurcen.. vidis da je to normalno u splitu kod nas vadit sisu i tako po centru .. ovi trca gol kod grgura ninskog ,hobina nesudjena bradavice vrti po rivi..pa sto ne bi i mi pratili trendove.. samo ja san se probudila hobo jos sanjaZašto ja nisam tad bija na rivi?
Mentalne slike?On je fotografira...
Nisan, al tu se najbolje vidi.A ti si bija?
Mape.Mentalne slike?
Opa dosta si ih uslika.
Daj nam malo opisi kakva je joj bradavica....ako si vidioOn je fotografira...
Ne razumišOpa dosta si ih uslika.
Daj podili.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|