Sisata i guzata
Well-known member
Netko je sinoc spomenuo majmune??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Netko je sinoc spomenuo majmune??
Sinoc?Netko je sinoc spomenuo majmune??
Ti ćeš biti prva i dat ćeš recenziju. Gfe sigurno ima hahaJel bio tko ,jel ima ko broj ,daj adresu,jel ima madeza jel ima tatoo,jel se jebe il drka i lize samo ,moze li se spustit cijena,jeli GFE ,daj neki info pa necu valjda dolazit bezveze ,sto kazu sto kazu jelll bioooooo tkooooooo
Reko pa poreko (poreknuo!)X
Well-known member
Ovu temu je poreknuo odbjegli Alfa Moderator
posljednja izmjena od urednika
Jbt ovoliko ni ja nisam bila ogorcena na bivseg
Odakle ste ispuzali blokani... Pomalo se plasim da ste 6 mj svaki dan provjeravali jer se mozete ulogirat...Alfa nas jedini, luzer je uvijek bio, a i luzer ce ostat
Aj ti samnom lice u lice ako se usudis... Crvicu.... Meni nikad nije bio potreban cuvar.... Mali zohareSmiri se sisata, nema ti vise tvog cuvara, budi dobra
Aj ti samnom lice u lice ako se usudis... Crvicu.... Meni nikad nije bio potreban cuvar.... Mali zohare
Marijole a Juciepenn i Big Joe su se smijali tome.Netko je sinoc spomenuo majmune??
Nisu valjda spomenuli i zooMarijole a Juciepenn i Big Joe su se smijali tome.
To je Jura prije toga. U Villachu.Nisu valjda spomenuli i zoo
Pa sta se tu desava kad mene nemaTo je Jura prije toga. U Villachu.
Nisi moj tip, kad skines 10tak kg moze, ali i naravno da ne placam za susret. Nego kako ti je ono bio nick prije nego si postala sisata i guzata? Ne mogu se nikako sjetiti
Svašta al ništa pametnoPa sta se tu desava kad mene nema
Taman dovoljno da imam snage da te izjebem u supcic....Nisi moj tip, kad skines 10tak kg moze, ali i naravno da ne placam za susret. Nego kako ti je ono bio nick prije nego si postala sisata i guzata? Ne mogu se nikako sjetiti
Skinula je 7.Nisi moj tip, kad skines 10tak kg moze, ali i naravno da ne placam za susret. Nego kako ti je ono bio nick prije nego si postala sisata i guzata? Ne mogu se nikako sjetiti
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|