Sisata i guzata
Well-known member
Jos cekam Hobo da napises nesto, neki post konacno nevezano uz mene....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas pravo... Cak i kozjaka otjerali...Ja vas vise ne mogu obuzdavati podivljate ujutro za rano svi .sto ce bit do veceri tek
Jesi, na nacin da si plakala alfici da blokira ljude. Opusteno curko budi dobraMeni ne treba zastita... Ja sam se od jadnika uvijek sama stitila... Zalim slucaj...
Ja sam ti rekla da te se ne bojim... Lako je biti skriven iza ekrana... Slobodno dodes i kazes mi to u lice... Naravno da picke neces ni za pare dobit... Ali prijetnje preko ekrana su smjesneJesi, na nacin da si plakala alfici da blokira ljude. Opusteno curko budi dobra
Mene uvjeravaju da nisam debel kad se počnem žalit.Jel vam svima latine laskaju da imate veliki penis?
Ja samo punjene....@maserkasplit dok oni o mržnji, nas dvoje ćemo o ljubavi
Ja recimo volim jutarnju kavu i cigaretu. Volim i friške croissante, no samo prazne.
Naravno da ti voliš samo punjenje, to već svi znajuJa samo punjene....
Kako mislis zalit... Na debljinu kurca iliMene uvjeravaju da nisam debel kad se počnem žalit.
Pa nisam bas toliko jadan da tebi idem placat da te jebem ahahahaJa sam ti rekla da te se ne bojim... Lako je biti skriven iza ekrana... Slobodno dodes i kazes mi to u lice... Naravno da picke neces ni za pare dobit... Ali prijetnje preko ekrana su smjesne
PUNJE NE... .. Cokolada, vanilija, malinaNaravno da ti voliš samo punjenje, to već svi znaju
Kinky!PUNJE NE... .. Cokolada, vanilija, malina
Bludne misli u ranu zoru...Kinky!
Modus operandiBludne misli u ranu zoru...
Prvo dvoje i ja ,sve osim hrane to kad se sitim pojedem nesto oko 11,12 .. al sad cu vratit i post tj dva dana tjedno ne jesti nista pa tad zivim samo na caju i vodi Al ljubaaav je sve@maserkasplit dok oni o mržnji, nas dvoje ćemo o ljubavi
Ja recimo volim jutarnju kavu i cigaretu. Volim i friške croissante, no samo prazne.
O cemu ti pricas jbt? Zasto bis se ti mene bojala, sta sam ja tebi ikad napravio osim rekao da nisi moj tip i da imas debele noge? vidis koja te paranoja pere. Ti nisi bitna, nije rijec o tebi... znaci totalno nebitna osoba...Ja sam ti rekla da te se ne bojim... Lako je biti skriven iza ekrana... Slobodno dodes i kazes mi to u lice... Naravno da picke neces ni za pare dobit... Ali prijetnje preko ekrana su smjesne
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|