maserkasplit
Well-known member
Tj dodje na isto skoroPrivatni psihijatar 400 kn sat ,ako dolazis cesce spusti na 300
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tj dodje na isto skoroPrivatni psihijatar 400 kn sat ,ako dolazis cesce spusti na 300
Ali ekipa ugl mjesa kurve i psihijatra.. Iz iskustva...Tj dodje na isto skoro
Svatko ima svoje veselje i divno je pronaći osobu koja ima slične potrebe tvojimaAjde to razumijem... Ali nisam za tu pretjeranu dominaciju.... Davljenje i sl..
Mislis da nisi ? jesi li 100 posto sigurna u to ? Sjeti se samo price kad je alfa prijetio onom liku da ce napisati sve njegove podatke ovdje na forumu. Hmmmmm, pametna si cura, siguran sam da znas o cemu pricasNisam ti ja nista dala i nastavi bit nebitan
To mi se čini pristojno.Jaoo.. Slatkoo.... Zasto bi se ispricavao za to
Meni nikad nisu takve stvari bile bitneTo mi se čini pristojno.
Jel je pitaš prije ili poslije jel to voli?Dominacija i ispucavanje frustracije nisu sličnoznačnice, a nikada nisam to radio curi koja to ne voli
Dušo, pa nismo svi isti.Meni nikad nisu takve stvari bile bitne
Vjerovatno preko telefona... Sumnjam da dode u stan i krene...Jel je pitaš prije ili poslije jel to voli?
Kolega, pa kakvim me smatrate?Jel je pitaš prije ili poslije jel to voli?
E to ja nikako da shvatimDušo, pa nismo svi isti.
Ja mislim da se to ni ne pita ni prije ni posli.. mislim da se takve osobe samo " nadju" i da se stvari odvijaju bez puno price i analize.. nesto poput klika. Prepoznavanja...da ne triba pricat nego se dogodi ili ne ...Jel je pitaš prije ili poslije jel to voli?
Ne radim takve stvari s plaćenicama. Preintimno je.Vjerovatno preko telefona... Sumnjam da dode u stan i krene...
Radikalnim, udaviš je skoro i pitaš je jel to voliš? Koje su joj opcije?Kolega, pa kakvim me smatrate?
Bas to.Ne radim takve stvari s plaćenicama. Preintimno je.
Maserka nam skriva neke nesvakidašnje fetišeJa mislim da se to ni ne pita ni prije ni posli.. mislim da se takve osobe samo " nadju" i da se stvari odvijaju bez puno price i analize.. nesto poput klika. Prepoznavanja...da ne triba pricat nego se dogodi ili ne ...
A i nekome tko je tamo da to odradi... Da ju pocnes davitBas to.
Maserka nam skriva neke nesvakidašnje fetiše
To mi je u rangu onoga da žene se ne bune da ih se udre " jer su to zaslužile "Ja mislim da se to ni ne pita ni prije ni posli.. mislim da se takve osobe samo " nadju" i da se stvari odvijaju bez puno price i analize.. nesto poput klika. Prepoznavanja...da ne triba pricat nego se dogodi ili ne ...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|