Sisata i guzata
Well-known member
Kako je sa ege djevojkama...jel ima taj gfe da ne moras nadoplacivat sve ako ti dode ili ipak moras
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Filozofija muskaraca 21 stoljecaTo mi je u rangu onoga da žene se ne bune da ih se udre " jer su to zaslužile "
Nije istina. Ovo su drugacije stvari. Skroz . Nemaju veze s nasiljem ili van igrica ili ista slicno .. nije to za svakog .To mi je u rangu onoga da žene se ne bune da ih se udre " jer su to zaslužile "
Bi li da tebe guši vezicom prije svršavanja? Pričaju da je ugođaj x 10. Jesi probao?Ne radim takve stvari s plaćenicama. Preintimno je.
Kozjak jesi ti romantik u seksu?Bi li da tebe guši vezicom prije svršavanja? Pričaju da je ugođaj x 10. Jesi probao?
Nesto kao venrura?Kozjak jesi ti romantik u seksu?
Ma ne, to je u rangu obraćanja pažnje na svoga sugovornika i seksualnog partnera i ispipati djelima što im odgovara. Najlakše je ubaciti ga u rupu par puta i svi sretni i zadovoljni, no aktivno praćenje partnerovog uživanja tokom samog čina nešto je drugo što je nažalost većina ljudi prelijena i presebična prakticirati.To mi je u rangu onoga da žene se ne bune da ih se udre " jer su to zaslužile "
Više paćenik. Često se pitam zašto je sex toliko precjenjen.Kozjak jesi ti romantik u seksu?
Cekaj dodes tamo i zalis se zenamaViše paćenik. Često se pitam zašto je sex toliko precjenjen.
Hahaha mi smo stvoreni jedno za drugo jbtCekaj dodes tamo i zalis se zenama
Da, tako pričaju. Isto kažu da je analni orgazam znatno jači zbog prostate. Nemam ništa protiv, no naprosto nije nešto što me pali i stoga nije za mene. Ali volio bih da jest.Bi li da tebe guši vezicom prije svršavanja? Pričaju da je ugođaj x 10. Jesi probao?
To moras bobu pitat... Jesi citao da lik ima tongu za analnu stimulacijuDa, tako pričaju. Isto kažu da je analni orgazam znatno jači zbog prostate. Nemam ništa protiv, no naprosto nije nešto što me pali i stoga nije za mene. Ali volio bih da jest.
E to je to.. samo se takve osobe nadju tesko da se nadju s istim zeljama i potrebama .. al nadje seMa ne, to je u rangu obraćanja pažnje na svoga sugovornika i seksualnog partnera i ispipati djelima što im odgovara. Najlakše je ubaciti ga u rupu par puta i svi sretni i zadovoljni, no aktivno praćenje partnerovog uživanja tokom samog čina nešto je drugo što je nažalost većina ljudi prelijena i presebična prakticirati.
Ja platio, ja se žalim.Cekaj dodes tamo i zalis se zenama
A ne smije ona se zalit?ne na seks nego ono... Na svoj zivotJa platio, ja se žalim.
Ja sam 2 stoljeća iza tebe.Da, tako pričaju. Isto kažu da je analni orgazam znatno jači zbog prostate. Nemam ništa protiv, no naprosto nije nešto što me pali i stoga nije za mene. Ali volio bih da jest.
Čim plati može.A ne smije ona se zalit?ne na seks nego ono... Na svoj zivot
Zato su komunikacija i iskrenost toliko bitni. Svi možemo dobiti što želimo ako smo iskreni prema sebi i drugima.E to je to.. samo se takve osobe nadju tesko da se nadju s istim zeljama i potrebama .. al nadje se
A ako ne ide zbogom... I ne gubis vrijeme...Zato su komunikacija i iskrenost toliko bitni. Svi možemo dobiti što želimo ako smo iskreni prema sebi i drugima.
Nitko s ovakvom izjavom svjesti ne može biti dva stoljeća iza meneJa sam 2 stoljeća iza tebe.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|