Kozjak Dida
Well-known member
I kad svršim, često kažem hvala. Jbg. Jesam gori od Ventia?A ne smije ona se zalit?ne na seks nego ono... Na svoj zivot
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I kad svršim, često kažem hvala. Jbg. Jesam gori od Ventia?A ne smije ona se zalit?ne na seks nego ono... Na svoj zivot
Ma nisi, to je samo stvar osobne preferencije. Npr, ja kad svrpim kažem "nema na čemu".I kad svršim, često kažem hvala. Jbg. Jesam gori od Ventia?
Mislio sam da sam prizeman i jednostavan na principu " ona vlaži a on štrca "Nitko s ovakvom izjavom svjesti ne može biti dva stoljeća iza mene
Nisi, kaze i onI kad svršim, često kažem hvala. Jbg. Jesam gori od Ventia?
Najjednostavniji princip...Mislio sam da sam prizeman i jednostavan na principu " ona vlaži a on štrca "
Sasvim legitimno. Nije sve za svakoga i ni jedan način nije jedini univerzalno ispravan.Mislio sam da sam prizeman i jednostavan na principu " ona vlaži a on štrca "
I meni, i meniNemojte mi Ventia meni je on bas cool
I meniI meni, i meni
Ja nosim svoj šampon i ručnik a razmišljam i o šlapama. Svaka kurva bi me trebala poželjeti za zeta. Plaćam 1 h a prosjek mi je cca 20 -25 min sa tuširanjem. I ne tuširam se na odlasku.Nisi, kaze i on
Pa sta nisi rekao... Stekla sam skroz drugi dojamJa nosim svoj šampon i ručnik a razmišljam i o šlapama. Svaka kurva bi me trebala poželjeti za zeta. Plaćam 1 h a prosjek mi je cca 20 -25 min sa tuširanjem. I ne tuširam se na odlasku.
Još da si ga izdrkaš doma, a pošalješ joj novce preko internet bankarstva bio bi najtraženiji klijent u graduJa nosim svoj šampon i ručnik a razmišljam i o šlapama. Svaka kurva bi me trebala poželjeti za zeta. Plaćam 1 h a prosjek mi je cca 20 -25 min sa tuširanjem. I ne tuširam se na odlasku.
Bilo je i toga, preko WU-aJoš da si ga izdrkaš doma, a pošalješ joj novce preko internet bankarstva bio bi najtraženiji klijent u gradu
Jesi i bonove kad slao...Bilo je i toga, preko WU-a
Nisam, ovo je bio izolirani slučaj prije par godina kad sam mislio da.su svi ljudi dobri i pošteni.Jesi i bonove kad slao...
Haha o Boze ,ma kakav crni sampon i rucnik.. kod mene u salonu 30 cistih rucnika dostupnih i jos naglasim da uzmu koliko im treba ( znaci i prije i poslije na odlasku drugi slobodno,ne isti prvi mokar od prvog tusiranja) a na polici di je tus kabina 10 ak razlicitih gelova za tusiranje) pa di bi stigli ljudi kad bi nosili svoje.. izlaze iz kuce a zena outa di ces s rucnikom i gelom za tusiranje . Neki dodju na masazu pobignu s posla na " pauzu" i vracaju se radit ... Jbli ga rucnici pa masina pere ne perem ih na potoku sa sapunom u kantiJa nosim svoj šampon i ručnik a razmišljam i o šlapama. Svaka kurva bi me trebala poželjeti za zeta. Plaćam 1 h a prosjek mi je cca 20 -25 min sa tuširanjem. I ne tuširam se na odlasku.
Kod tebe se isplati doć i samo na tuširanjeHaha o Boze ,ma kakav crni sampon i rucnik.. kod mene u salonu 30 cistih rucnika dostupnih i jos naglasim da uzmu koliko im treba ( znaci i prije i poslije na odlasku drugi slobodno,ne isti prvi mokar od prvog tusiranja) a na polici di je tus kabina 10 ak razlicitih gelova za tusiranje) pa di bi stigli ljudi kad bi nosili svoje.. izlaze iz kuce a zena outa di ces s rucnikom i gelom za tusiranje . Neki dodju na masazu pobignu s posla na " pauzu" i vracaju se radit ... Jbli ga rucnici pa masina pere ne perem ih na potoku sa sapunom u kanti
Stvar organizacije, ja sam prvi put u Novu Galeriju donio i kondome.Haha o Boze ,ma kakav crni sampon i rucnik.. kod mene u salonu 30 cistih rucnika dostupnih i jos naglasim da uzmu koliko im treba ( znaci i prije i poslije na odlasku drugi slobodno,ne isti prvi mokar od prvog tusiranja) a na polici di je tus kabina 10 ak razlicitih gelova za tusiranje) pa di bi stigli ljudi kad bi nosili svoje.. izlaze iz kuce a zena outa di ces s rucnikom i gelom za tusiranje . Neki dodju na masazu pobignu s posla na " pauzu" i vracaju se radit ... Jbli ga rucnici pa masina pere ne perem ih na potoku sa sapunom u kanti
Pametno...Stvar organizacije, ja sam prvi put u Novu Galeriju donio i kondome.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|