Kozjak Dida
Well-known member
Sisata to može riješiti...piši joj u pp.i dalje nemam prsitup svom originalnom accountu, pa iz toga razloga zelim promjeniti nick, ali ne ide jbg...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sisata to može riješiti...piši joj u pp.i dalje nemam prsitup svom originalnom accountu, pa iz toga razloga zelim promjeniti nick, ali ne ide jbg...
Ali koliko puta kod psihića?Ni blizu 300 kn/45 min .
A kolko puta kod EGE?Nema više samoupravljanja, forum tj oglasnik
Ali koliko puta kod psihića?
Hmkmhm, dobro pitanje Ali opet sigurno nećeš jedan put otići kod psihića, mislim naravno možeš ali to nema smisla. S druge strane čak i jedan odlazak u godinu dana kod djevojke s EGE- a ima smislaA kolko puta kod EGE?
Mozda je mogla dok joj je alfica bio ovdje, ali njega vise nema tako da ne vjerujem da i dalje ima iste moci kao i prijeSisata to može riješiti...piši joj u pp.
Misliš da imam ono nešto?Nemojte mi Ventia meni je on bas cool
Al si ti naivan.Mozda je mogla dok joj je alfica bio ovdje, ali njega vise nema tako da ne vjerujem da i dalje ima iste moci kao i prije
Svaki. Samo bi glup to učinio namjerno. Jadan onaj kome se to dogodi nesretnim slučajemKad smo kod što se može i ne može a vidim da se spominje i gušenje, pa ovako..
Kakav ronioci može držati dah do besvijesti i smrti..
1. Svaki drugi ronioc
2. Svako treći ronioc?
3. Svaki ronioc?
4. Glupi ronioc?
ObojicaJoš jedna pitalica..
Ako Đuro stavi Peri prst u šupak, ko ima prst u šupku?
Jebote, ti si iz MenseObojica
Ooooooo Patak
@Winn69Još jedna pitalica..
Ako Đuro stavi Peri prst u šupak, ko ima prst u šupku?
Pa di si Patak, da i tebe napokon upoznam, jesi popio terapiju danas ili mozemo ocekivati show ?
Jesi Sadista ili Mazohista ?Pa di si Patak, da i tebe napokon upoznam, jesi popio terapiju danas ili mozemo ocekivati show ?
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|