Sisata i guzata
Well-known member
Bigieee, nema te cijelo jutro....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U zadnjih godinu dana nikad nista ni nije bilo pametnoVidim tu i dalje nis pametno.
Razmisljam ,znas da to mora biti top odgovor neki cool nemos odgovorit na tako bitno pitanje nesto bezveze ono samo da odgovorisI da Maserka kaze Ventiju odgovor...
I naravno, da se Ventura ne rasplace ili uvriijedi, treba biti oprezan s mimozamaRazmisljam ,znas da to mora biti top odgovor neki cool nemos odgovorit na tako bitno pitanje nesto bezveze ono samo da odgovoris
Shvacam... Moras emocije prenijeti u tekstRazmisljam ,znas da to mora biti top odgovor neki cool nemos odgovorit na tako bitno pitanje nesto bezveze ono samo da odgovoris
Pa zato i cekam ovoliko da mi dodje inspiracijaI naravno, da se Ventura ne rasplace ili uvriijedi, treba biti oprezan s mimozama
Ludo mojaShvacam... Moras emocije prenijeti u tekst
Znala sam da ce te rastopit cim je rekao da ce ti poslat 22 porukeLudo moja
Nemoj da zato mi drugi moramo dugo cekatiPa zato i cekam ovoliko da mi dodje inspiracija
Jer zna da ja obozavam kad me zatrpaju porukama,to je ono sto zazelim kad bacim novcic u fontanuZnala sam da ce te rastopit cim je rekao da ce ti poslat 22 poruke
Daaaa... KavaljerJer zna da ja obozavam kad me zatrpaju porukama,to je ono sto zazelim kad bacim novcic u fontanu
Brate realno ni jedno ni drugoDa kavaljer .. najveci ... Nije on za uhvatit zenu za vrat tijekom seksa ,kad moze to gusenje ic i u inbox lagano...
Pa ako razmišljaš o top cool odgovoru to je je već pozitivno. Ne moraš ništa napisatiRazmisljam ,znas da to mora biti top odgovor neki cool nemos odgovorit na tako bitno pitanje nesto bezveze ono samo da odgovoris
Jesam ti draga a ? ocemo se opet dopisivati al da nitko ne zna samo sig da zna i svi ostali al nitko drugi osim njihPa ako razmišljaš o top cool odgovoru to je je već pozitivno. Ne moraš ništa napisati
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|