Patak
Well-known member
Jok Enes Kišević
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jok Enes Kišević
Evo vidjela sam pisi... Znas da me zanima samo ako pises o Marijolu... Sve ostalo samo pisi, ne opravdavaj se...Jesi . Možemo ali opet će vidjeti da se dopisujemo
Mene ne zanima što tebe zanimaEvo vidjela sam pisi... Znas da me zanima samo ako pises o Marijolu... Sve ostalo samo pisi, ne opravdavaj se...
Ma nemas brige... Samo sam se nadovezala na ono "vidjet ce da se dopisujemo"... Samo daj...Mene ne zanima što tebe zanima
Evo opet mi kvariš spontanost, požuruješ meMa nemas brige... Samo sam se nadovezala na ono "vidjet ce da se dopisujemo"... Samo daj...
Onda polakooo... Imas vremena...Evo opet mi kvariš spontanost, požuruješ me
Bar tri cetiri dana da se izludujemo nas dvije...Venty ides za Split ovo ljeto? Ja sam promijenila plan.... Ici cu se vidjet sa MST, a onda produzujem za Albaniju...
Ne idem, možda u ZadarVenty ides za Split ovo ljeto? Ja sam promijenila plan.... Ici cu se vidjet sa MST, a onda produzujem za Albaniju...
Mene uhvatio mood putovanja opet... Sto dalje bih... Tamo gdje jos nikad nisam bilaNe idem, možda u Zadar
Ista sve zena, ne znam zasto to rade. Preglupo mi je to. Al to radi agencija a ne ona. Ona cak ni ne zna ima od agencija koje pise na EGEMad Max jesu Elena, inesa i neli ista zena... Samo su stavili razlicito ime
E i hoce Gemma penziju tu docekatIsta sve zena, ne znam zasto to rade. Preglupo mi je to. Al to radi agencija a ne ona. Ona cak ni ne zna ima od agencija koje pise na EGE
Jako draga zena, barem moje iskustvo je bilo takvo.
Btw ja sam bio s NelliMad Max jesu Elena, inesa i neli ista zena... Samo su stavili razlicito ime
Otkad je bila sa plovkom ne ide nazad...E i hoce Gemma penziju tu docekat
Gemma ti je u Barceloni, gdje zivi vec jaaako dugo. I odmara zasluzeno hahaaha. Ne znam zasto je oglas i dalje tamo. Da je bar ovdjeE i hoce Gemma penziju tu docekat
Mozda je to plovak stavio oglas opetOtkad je bila sa plovkom ne ide nazad...
Ma neceee sakrit cemo se u inbox , tiho cemo pricatJesi . Možemo ali opet će vidjeti da se dopisujemo
Zaboravili su je....Gemma ti je u Barceloni, gdje zivi vec jaaako dugo. I odmara zasluzeno hahaaha. Ne znam zasto je oglas i dalje tamo. Da je bar ovdje
Ajme sto bi sad rekla za Zadar a ne smijemNe idem, možda u Zadar
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|