D
Deleted member 4720
Guest
Tako je bilo i sa Celeste, ona mi je druga najbolja cura nakon Gemme s kojom sam bio s EGE. Oglas joj je stajao valjda mjesec i pol dana a ona u Luxembourgu.Zaboravili su je....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je bilo i sa Celeste, ona mi je druga najbolja cura nakon Gemme s kojom sam bio s EGE. Oglas joj je stajao valjda mjesec i pol dana a ona u Luxembourgu.Zaboravili su je....
Sta, sta...Ajme sto bi sad rekla za Zadar a ne smijem
Eeee... U nju je Ventura mislim isto bio zaljubljen...Tako je bilo i sa Celeste, ona mi je druga najbolja cura nakon Gemme s kojom sam bio s EGE. Oglas joj je stajao valjda mjesec i pol dana a ona u Luxembourgu.
Recu ti privatno jer je privatna i cool stvarSta, sta...
Prelijepa mlada Argentinka, divlja u sexu i strastvena jako. Sa predivnim tamnoputim tijelom. Ljubila se ko luda, pusila ko luda, jebala se ko luda. Al je i kostala ko luda. Ona mi je bila prva s EGE i tad sam,dao 250 plus 50 bez kondoma. Nije mi zao ni lipe. No sad ipak ciljam ove oko 160 ili 180 po satu.Eeee... U nju je Ventura mislim isto bio zaljubljen...
Ovaj kad ti ga stavi ima da ti oči iskoče ko varenom zecuNebi hvala ne interesiraju me mikrokitasi kad budeš ko ona https://www.shemalewiki.com/?id=987&profileid=8688&lan=en javi se do tad se vas dvojica prasite
Cek oral bez kondoma nadam se...Prelijepa mlada Argentinka, divlja u sexu i strastvena jako. Sa predivnim tamnoputim tijelom. Ljubila se ko luda, pusila ko luda, jebala se ko luda. Al je i kostala ko luda. Ona mi je bila prva s EGE i tad sam,dao 250 plus 50 bez kondoma. Nije mi zao ni lipe. No sad ipak ciljam ove oko 160 ili 180 po satu.
Krivo sam napisao malo, znaci ona je bila 200, 1 ura i ako zelis oral bez kondoma jos 50. No kazem bila mi je prva s ege i nije bio bas neki izbor tada, a bila mi je prelijepa tako da sam otisao i ostao jako ugodmo iznenadjen. Druga top nakon nje mi je bila Bella mala vitka ruskinja, koja je cim s usao,u sobu skocila na mene i pocela me ljubiti kao sam joj najbolji decko na svijetu. I onda se pojavila Gemma. Koja je sto se mene tice za 160 po satu vrlo vrlo jeftina s obzirom na godine, izgled i sto sve pruza i nikakvih nadoplata kod nje nema. Osim sto sam si nadoplatio jos jedam dodatni sat s njom hahaahaCek oral bez kondoma nadam se...
Jbt koliko sam recenzija izvukla iz tebe...Krivo sam napisao malo, znaci ona je bila 200, 1 ura i ako zelis oral bez kondoma jos 50. No kazem bila mi je prva s ege i nije bio bas neki izbor tada, a bila mi je prelijepa tako da sam otisao i ostao jako ugodmo iznenadjen. Druga top nakon nje mi je bila Bella mala vitka ruskinja, koja je cim s usao,u sobu skocila na mene i pocela me ljubiti kao sam joj najbolji decko na svijetu. I onda se pojavila Gemma. Koja je sto se mene tice za 160 po satu vrlo vrlo jeftina s obzirom na godine, izgled i sto sve pruza i nikakvih nadoplata kod nje nema. Osim sto sam si nadoplatio jos jedam dodatni sat s njom hahaaha
Ne vidim zasto ne biti dobar prema onome ko je dobar prema tebiJbt koliko sam recenzija izvukla iz tebe...
Marijole ce bit zavidan...
Imaš 100 euNe vidim zasto ne biti dobar prema onome ko je dobar prema tebi
ImamImaš 100 eu
Onda ti plačaš cugu u birtiji
Hočeš kupiti Broj od Sigice
Nece se usreciti s njenim brojemHočeš kupiti Broj od Sigice
Meni je bitno da ja zaradim Jest da bi Sigici dao 80%Nece se usreciti s njenim brojem
Nece se usreciti s njenim brojem
Volim sisate i guzate znaš i ti si mi superEj Sigi zakon si
A baš, nježnu ženu da hvatam za vrat.Brate realno ni jedno ni drugo
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|