Sisata i guzata
Well-known member
Evo ne moram ni ja znat... To je vasa privatna stvarJesam ti draga a ? ocemo se opet dopisivati al da nitko ne zna samo sig da zna i svi ostali al nitko drugi osim njih
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ne moram ni ja znat... To je vasa privatna stvarJesam ti draga a ? ocemo se opet dopisivati al da nitko ne zna samo sig da zna i svi ostali al nitko drugi osim njih
Pa s vecinom nisam nikad nista nadoplatio. Sve su manje vise sve radile osim anala. One koje bi radila anal trazile bi nadoplatu. Pa cak i LeonaKako je sa ege djevojkama...jel ima taj gfe da ne moras nadoplacivat sve ako ti dode ili ipak moras
Kako mislis cak i leona...Pa s vecinom nisam nikad nista nadoplatio. Sve su manje vise sve radile osim anala. One koje bi radila anal trazile bi nadoplatu. Pa cak i Leona
Pa cool decko zasluzuje cool odgovorPa ako razmišljaš o top cool odgovoru to je je već pozitivno. Ne moraš ništa napisati
Vruce je ovdje...Pa cool decko zasluzuje cool odgovor
Ja sam probao, i bolji je ugodjaj, no ne s,vezicom nego me mala Anna brasilian stisla samo s rukom oko vrata, i srednje stiskala. S time da je to napravila samoinicijativno i bilo mi je super. No kao sto neko reko nismo svi isti.Bi li da tebe guši vezicom prije svršavanja? Pričaju da je ugođaj x 10. Jesi probao?
Nece ti proc samo od sebe , idi negdi da ti malo prodje ja san se spasila sinoc al morat cu opet poc jos nije to skroz kako treba ,jos nemogu nista s desnom stranom al ne okrecem se ko robot vise a i to je neki uspjehVruce je ovdje...
E btw i ja imam isti problem... Napuhala me klima jucer i vrat me ukocio..
A znam al tesko vcrs... Jedino da pitam nekoga tko nije profi u tome za masazuNece ti proc samo od sebe , idi negdi da ti malo prodje ja san se spasila sinoc al morat cu opet poc jos nije to skroz kako treba ,jos nemogu nista s desnom stranom al ne okrecem se ko robot vise a i to je neki uspjeh
Nazovi maserke iz oglasa i reci da zelis happy end na vratuA znam al tesko vcrs... Jedino da pitam nekoga tko nije profi u tome za masazu
Jel se mogu ja dopisivati s tobom ?Jesam ti draga a ? ocemo se opet dopisivati al da nitko ne zna samo sig da zna i svi ostali al nitko drugi osim njih
Hm.. nisam sigurna ovisi koliko poruka mislis poslati.. ja volim samo preko 22 ..Jel se mogu ja dopisivati s tobom ?
Polako Patak, nemoj da te okrene jer smo mi kasnije najebali onda ovdje na forumu...
Samo radi usporedbe s curama s Ege, jer si pitala za njih dal se sve mora nadoplatiti. Pa ne mora kod vecine nista. Imas uvijek izbora dovoljno. Crystal trazi nadoplatu, Bonnie isto. Leona isto. I sto se mene tice to je ok. Njihovo pravo njihova usluga. Na nama ne da li nam to pase ili ne.Kako mislis cak i leona...
Ne brini nisam GeyPolako Patak, nemoj da te okrene jer smo mi kasnije najebali onda ovdje na forumu...
a GayNe brini nisam Gey
Jesi . Možemo ali opet će vidjeti da se dopisujemoJesam ti draga a ? ocemo se opet dopisivati al da nitko ne zna samo sig da zna i svi ostali al nitko drugi osim njih
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|