Sisata i guzata
Well-known member
Btw i ja bih nosila svoj rucnik da idem... Sta ja znam ugodnije je, al kako objasnit ako ides od doma a imas zenu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moja je sretna da se okupam, nema veze gdje...Btw i ja bih nosila svoj rucnik da idem... Sta ja znam ugodnije je, al kako objasnit ako ides od doma a imas zenu..
A ne znam meni je to bezveze nekako da o tom drugi mora misliti. To je potrosna roba i ode na racun salona , ko da im kazem da donesu jos i ulja za masazu il onaj jednokratni papir za stol haha ( iako na mailu pitaju i to iman li ulja.. il triba kupit ,ko da dodjes u pekaru i pitas imate li kruha )Btw i ja bih nosila svoj rucnik da idem... Sta ja znam ugodnije je, al kako objasnit ako ides od doma a imas zenu..
A je, istina..al ja da idem kod cura iz plavog oglasnika bi nosila, nemam povjerenje u ljudeA ne znam meni je to bezveze nekako da o tom drugi mora misliti. To je potrosna roba i ode na racun salona , ko da im kazem da donesu jos i ulja za masazu il onaj jednokratni papir za stol haha ( iako na mailu pitaju i to iman li ulja.. il triba kupit ,ko da dodjes u pekaru i pitas imate li kruha )
A dobro ne znam kako drugi rade al mene bi bilo sram da netko kaze da nije bilo cistog rucnika il trece nesto jer smatram da su to stvari koje se podrazumijevaju ne da netko bude " zahvalan" na tome sto imaA je, istina..al ja da idem kod cura iz plavog oglasnika bi nosila, nemam povjerenje u ljude
A imas pravo..A dobro ne znam kako drugi rade al mene bi bilo sram da netko kaze da nije bilo cistog rucnika il trece nesto jer smatram da su to stvari koje se podrazumijevaju ne da netko bude " zahvalan" na tome sto ima
Zato ja uvijek ponesem svoju rakiju kad idem kod SigA je, istina..al ja da idem kod cura iz plavog oglasnika bi nosila, nemam povjerenje u ljude
Za prije i posljeZato ja uvijek ponesem svoju rakiju kad idem kod Sig
I tijekomZa prije i poslje
Nisi ti kao Sig, nije to za tebe. S tobom eventualno butelja crnog uz večeru. A Sig nije za romantiku, ona bi samo udri što jače.Ja ne mogu tako ,preko dana piti dok radim tek navecer ako je zadnji termin i neki stalni gost da smo bas bas dobri popijemo pice al nista pretjerano ono cisto za gust i popricat malo. Da pijem dok imam dogovor brzo bi ja kljuc u vrata ionako zaspem na jutarnje termine cesto i bez alkohola
Ideš na neka opskurna mjesta gdje te često strah i nešto dodirnuti...ruksak napuniš, najmanji problem...A ne znam meni je to bezveze nekako da o tom drugi mora misliti. To je potrosna roba i ode na racun salona , ko da im kazem da donesu jos i ulja za masazu il onaj jednokratni papir za stol haha ( iako na mailu pitaju i to iman li ulja.. il triba kupit ,ko da dodjes u pekaru i pitas imate li kruha )
Nisi ti kao Sig, nije to za tebe. S tobom eventualno butelja crnog uz večeru. A Sig nije za romantiku, ona bi samo udri što jače.
Samo nemoj ovako završitiNisi ti kao Sig, nije to za tebe. S tobom eventualno butelja crnog uz večeru. A Sig nije za romantiku, ona bi samo udri što jače.
Kupiš 80 kuna biljega i podneseš zahtjev u MUP-uLjudi, kako se moze promjeniti nick/username?
Jel ide i online ili moram ici direktno tamo ?Kupiš 80 kuna biljega i podneseš zahtjev u MUP-u
Prodam ti ja svoj.Ljudi, kako se moze promjeniti nick/username?
Gledala sam ovoSamo nemoj ovako završiti
i dalje nemam prsitup svom originalnom accountu, pa iz toga razloga zelim promjeniti nick, ali ne ide jbg...Prodam ti ja svoj.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|