Sisata i guzata
Well-known member
Gratis cu...ne brini... Pomazem sirotinjiTaman dovoljno da imam snage da te izjebem u supcic....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gratis cu...ne brini... Pomazem sirotinjiTaman dovoljno da imam snage da te izjebem u supcic....
Bolje ti nego netko s kurcem. Znam da to alfica voli da mu radisTaman dovoljno da imam snage da te izjebem u supcic....
Ti ces mi bit prvi /prva... Na tebi cu se izvjezbatBolje ti nego netko s kurcem. Znam da to alfica voli da mu radis
Ok, ali prvo javi kad smrsavis, ne pali me salo sa strane i debele noge. Neda mi se svadjat s tobom. Posalji alfici pozdrave, i idi radit nesto korisno, pusa/bokTi ces mi bit prvi /prva... Na tebi cu se izvjezbat
Hahahah.... To su ti argumenti na to sto si crvic koji se sest mj pokusavao ulogirataj jadnice... Jos ti je ego povrijeden...Ok, ali prvo javi kad smrsavis, ne pali me salo sa strane i debele noge. Neda mi se svadjat s tobom. Posalji alfici pozdrave, i idi radit nesto korisno, pusa/bok
Mali zohari koji nisu imali muda izgmizat do sad...Koji su ovo likovi? Vruće mi je za popizdit.
Stvarno? A kolko ih ima? Svako malo se neki pojavi.Mali zohari koji nisu imali muda izgmizat do sad...
I dalje se ne mogu sjetiti tvog prijasnjeg nicka... daj neki hint ajde. Ono kad je bila prava ekipa, dok alfica jos nije bio moderator nego je brisao svoje komentarcice i stalno prijavljvao postoveHahahah.... To su ti argumenti na to sto si crvic koji se sest mj pokusavao ulogirataj jadnice... Jos ti je ego povrijeden...
Ajde hint za jedan od svojih 10 nickova...I dalje se ne mogu sjetiti tvog prijasnjeg nicka... daj neki hint ajde. Ono kad je bila prava ekipa, dok alfica jos nije bio moderator nego je brisao svoje komentarcice i stalno prijavljvao postove
Zasto si nervozna ?Mali zohari koji nisu imali muda izgmizat do sad...
Zato i jesmo ovdje, na pravom mjestu smoAjde hint za jedan od svojih 10 nickova...
Koji ste vi psihopate
Opet iznosenje cinjenice trpas pod nervozu? Slaba ti socijalna inteligencija...Zasto si nervozna ?
To su tri cetiri ista i kristalkica... Nema puno al imaju profila da cijeli forum zauzmuStvarno? A kolko ih ima? Svako malo se neki pojavi.
cinjenica je da nemam nista protiv tebe, cinjenica je da si nervozna kad se spomene tvoj alfica, i da vise nisi toliko zasticena, tj da alfica vise ne moze blokirati nekoga tko tebi ne pase, a i cinjenica je da trebam tebi zahvaliti za informacije koje imamOpet iznosenje cinjenice trpas pod nervozu? Slaba ti socijalna inteligencija...
Neka samo, poče ona uskoro kud joj i zaštitnik. Onda će ovo postati jedno zaista ugodno misto na kojem ćemo neopterećeno o svačemu brvaljitiSmiri se sisata, nema ti vise tvog cuvara, budi dobra
Meni ne treba zastita... Ja sam se od jadnika uvijek sama stitila... Zalim slucaj...cinjenica je da nemam nista protiv tebe, cinjenica je da si nervozna kad se spomene tvoj alfica, i da vise nisi toliko zasticena, tj da alfica vise ne moze blokirati nekoga tko tebi ne pase, a i cinjenica je da trebam tebi zahvaliti za informacije koje imam
Ti ne znas brvaljit ni o cemu osim o meni...i to je zalosno... Da bar imas smisla za humor... Al sve ti se svodi na pricu o meni...Neka samo, poče ona uskoro kud joj i zaštitnik. Onda će ovo postati jedno zaista ugodno misto na kojem ćemo neopterećeno o svačemu brvaljiti
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|