Birtijaške čakule

Klinka iz kvarta



Bio je dan a ja sama doma.Škole nema ,učit mi se neda a i staraca nema da me kontroliraju.Sloboda mogu ići van a mogu i biti doma.Idem ja van ,rolat ću se.Rolam se i gledam dečke s kvarta te ne vidim ispred sebe ništa,zabuljila sam se u njih i što se desilo pala sam i ozlijedila se.Bilo je već kada sam vidjela na podu kamenje i svašta još nešto.Trosnula sam.Vikala sam i plakala boli me noga.Netko je dotrčao i pružio mi ruku da se dignem.Gledala sam ga ,bio je visok.Tako visok a ja tako mala i samo mi je 17 godina.Nisam se mogla dignuti,bolila me užasno noga .Samo da nisam nešto slomila.Zašto sam morala gledati te dečke .Ne mogu se dignuti ,boli me žao mi je.Nije ništa rekao ,nosio me je .Neznam di idemo.U glavi mi se vrtilo a on je tako jebeno simpatičan.Nosi košulju i hlače.

Došli smo ispred nečije kuče,trgnula sam se prije nego smo ušli.Spustite me ,spustite neznam vas.Samo me je spustio a ja nisam mogla na nogu stat.Pala sam i počela plakati.Obrisao je moje suze i rekao mi kako će mi samo pomoći.Smirila sam se i pristala.Ulazimo unutra.

Spustio me je na kauč.Nešto je radio po mom stopalu ,alkohol ,zavoj...i nemam pojma šta.Bol i pečenje su bili užasni ali pored njega sve je nestalo.Gledala sam ga.Primjetio je to i kad je sve završio sjeo je pored mene.Mala ,oh mala sad ćeš ti biti dobro.Stavio je ruku na moju nogu a onda je nekako sve krenulo.

Od poljubaca,dodira....pa do seksa.On me je skinuo do kraja a on se je sam.Ja sam bila ko invalid sa ovom nogom.Njegov kurac velik je tu a ja tako neiskusna sam.Nisam bila sigurna što trebam,seksala sam se samo tri puta i imala kurac .Drkala sam ga a on me je vodio dalje i objašnjavao mi sve.

On: Tako je mlada ,privlačna i tako ju želim jebati.Lijepo mi ga puši i stavlja u usta ,bit če jednoga dana dobra jebačica i pušačica kurčeva.To mala,samo ga stavljaj u usta čim dublje možeš.

Ona:Stavljala sam ga čim dublje mogu,slušala sam ga.Tako je tvrd u mojim ustima.Još malo sam ga pušila a onda me jebao.

On: Ne mogu više izludila me je,dobro da je pala jer u svakoj nesreći ima i nečega dobroga.Nebi danas jebao nikoga da nije to se desilo.Naguzila mi se.Rekao sam joj da se naprči čim više što može.Malo sam joj mazio pičkicu a kad se ovlažila kurac je ušao u malu i usku pičkicu.

Ona: Kako je ovo dobro,jebao me je tako jako da nisam znala di sam ,sve zvijezde sam vidjela.Bože što mi to radi,jebe me luđački dobro i jako.

On:Jebao sam ju jako bio sam užasno napaljen nisam dugo jebao ,ova moja non stop neki izgovori te sam umorna te ovo te ono .Neće više moj kurac,ova mala je tako dobra mmm.

Jebao me je sve dok nije svršio.Svršila sam i ja obilno i jako na njegov kurac.

Noga mi je bila malo bolje i jedva sam nekako došla do doma ali on mi je pomogao.Starci nisu ništa skužili a ja sam im rekla da sam pala i sama se uspjela vratiti doma.U malim lažima neće biti ništa.Mislim na njega i tako sam vlažna i opet ga željna ja.

Rekao mi je na kraju Mala nisu bitne godine ,bitno je da imaš ono nešto dobro da te svatko može pojebati!
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh