Juciepenn
Well-known member
Znaci moras ga zvakumiratE da i ne smije zraka ostat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci moras ga zvakumiratE da i ne smije zraka ostat
Jel to sa nekog online tečaja?E da i ne smije zraka ostat
VakumE da i ne smije zraka ostat
Oko 6 h i u pol 8 me probudi susjed s kosilicom, a taman lijepo sanjao da sam dobio 500 milijuna € na eurojackpotu i ovaj me probudi, pa di će mu duša . I poslje opet zaspaoJura koliko si spavao?
Ono kad ga razmotavas na kurcu a ostane zraka u kapici za sjeme... E tad je opasno... I mislim da svatko tko je redovito godinama u sportu i nikad mu nije pukao da laze.Kako ga vakumiras?
a) Dal stavis kondom u usta pa ga navuces i automatski vakumiras usisavanjem zraka?
b) Jednostavno prstima ga navuces preko glave i pokusas dok ga razvlacis ga dobro pritisnut uz.
c) nesto trece
Da... Nisam imala prakse s timJel to sa nekog online tečaja?
Samo ocatKako me diglo prije ohoho godina na jednom tulumu...prika pita ko zna brzo nabrojiti što više stranih piva ( kad ih baš nije bilo )...ja najbržeg jezika izbrojim u 2 sekunde a on đubre a sad prezervativa i osramoti me....jbg, pijanac sam a ne jebač
SljivaSamo ocat
Pa je cijepljenje kolko tolko rasireno medju tvojim kolegica?Ja oral oduvijek radim bez zastite, i nikad nikakvih problema... Sad hocete vi bit sretnici kao ja.. Ali ja sam cijepljena protiv hpv...
Ako hoćeš naše mišljenje daj link...Zapratila sam jednu likusu iz ovog posla, odnosno sa ege na instagramu... Cinila se zanimljiva i dobro je fizicki izgledala pa ajde... Kad ono likusa 30 selfija potpuno identicnih, u identicnoj skoro garderobi od 2 dinara... Niti garderoba, niti putovanja, niti extra hrana, pice... Doslovno zena je toliko dosadna da kuzim cemu losa recenzija
Sad će te pitat kojih kolegica? Jel u FINI ?Pa je cijepljenje kolko tolko rasireno medju tvojim kolegica?
Yasmin mi je tamo NO. 1...ako je blizu onoga na slikama.Ma moderator će to njoj odobriti besplatno.
Ima ono nesto.Yasmin mi je tamo NO. 1...ako je blizu onoga na slikama.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|