Sigi i ja jedino u čemu se ne slažemo je muzika hahahSombi je danas u elementu...Sig cekam samo da ti pusti pjesmicu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sigi i ja jedino u čemu se ne slažemo je muzika hahahSombi je danas u elementu...Sig cekam samo da ti pusti pjesmicu...
Moze l od Jasara nesto?Sigi i ja jedino u čemu se ne slažemo je muzika hahah
A ribice, kad ih šokiraš, zabiješ im udicu, izvažeš a njima proleti cijeli život pred očima...i onda kad čekaju dal lonac ili gradele zafijućeš ih nazad u more tj tu vašu vodu...ajde neka kaže...Sigi i ja jedino u čemu se ne slažemo je muzika hahah
Kao vrati ih odmah nazad.. Ali ih sokira def.A ribice, kad ih šokiraš, zabiješ im udicu, izvažeš a njima proleti cijeli život pred očima...i onda kad čekaju dal lonac ili gradele zafijućeš ih nazad u more tj tu vašu vodu...ajde neka kaže...
A Australcu , sam bog zna ....?I kondom mi pukao sa Australcem u Sheratonu prije 7,8 gidina... I nista
Jebaj ga sta je nabijao...A Australcu , sam bog zna ....?
Kondomi često pucaju il?I kondom mi pukao sa Australcem u Sheratonu prije 7,8 gidina... I nista
Da ali ti nemas oglas i ne spavas svaki dan sa 3 nova.Ja oral oduvijek radim bez zastite, i nikad nikakvih problema... Sad hocete vi bit sretnici kao ja.. Ali ja sam cijepljena protiv hpv...
Ovisi koliko ga napusesKondomi često pucaju il?
Ima li neko pravilo?
Btw. to sam samo dao za primjer jer vidim da su odmah poceli sa sifilisom i ostalim.Da ali ti nemas oglas i ne spavas svaki dan sa 3 nova.
Logicno ako odem na PO ili EGE, koliko god ove s egea bile uredne u luksuznim apartmanima mozda itd. ali jbt te prodju cijelu europu ako ne i svijet, i rade preko oglasa, i da mi takva ponudi da ju bez gumice ili nesto.
Fala lijepa.
Ima... Ne smije biti suho.. Vise ne pucajuKondomi često pucaju il?
Ima li neko pravilo?
E da i ne smije zraka ostatIma... Ne smije biti suho.. Vise ne pucaju
Suho vino?Ima... Ne smije biti suho.. Vise ne pucaju
ObaveznoSuho vino?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|