Samo ajde kod Raisse i nećešMirozemo daj pogledaj u karte, reci mi ocu li najebat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo ajde kod Raisse i nećešMirozemo daj pogledaj u karte, reci mi ocu li najebat.
E jbga Zemo zajebale su te tvoje karteSamo ajde kod Raisse i nećeš
Pa gle po slikama, iako su photoshopirane do bola ali ajde.. Kuzim to sve i vidim di su ih prepravljali..Kolega dragi, Miu pored Raisse.... Cccccc
Pa nemoj me ljutiti, ajde pogledaj opet slike pa kaži, ma di Mia prije Raisse.
Ehe ..moje karte kazu da je naj bolje kod Sig...E jbga Zemo zajebale su te tvoje karte
Pa o mojim nogama realno i mozete samo raspravljatistiklice su spomenute usput, a rasprava je bila o nogama i ti si vrlo aktivno i konkretno sudjelovao.
Svaka rasprava je suvišna.Pa o mojim nogama realno i mozete samo raspravljati
Ali iskreno bi voljela da si pojedinci nadu zivot i van pracenja mene.. Evo tralala npr..Svaka rasprava je suvišna.
Evo naspavano...Kako si mi sigi srce?
A joj tak ljepo..i hajd sad Sig budi ravnodusna...Kako si mi sigi srce?
Kako da ja budem ravnodusna prema Somiju... Ne ide to...A joj tak ljepo..i hajd sad Sig budi ravnodusna...
Jbg kad nekog voliš onda volišKako da ja budem ravnodusna prema Somiju... Ne ide to...
Sombi je danas u elementu...Sig cekam samo da ti pusti pjesmicu...Kako da ja budem ravnodusna prema Somiju... Ne ide to...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|