Kozjak Dida
Well-known member
Hauser, jesi li gay? Sorry.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa vidi mu puder na faciHauser, jesi li gay? Sorry.
E da i pogledaj i meni u karte i reci kad cu na lotu dobit. Pa da si kupim Neveru i da isprobam jel može to ici 412 km kako pricaju. Rekli su da yugo moze 130 max a na 90 se trese, a na 100 se raspadne na pol , a na 105 ti ostane samo volan u ruciMirozemo daj pogledaj u karte, reci mi ocu li najebat.
Moj stari prico da lada ide 100-110, 120 niz brdoE da i pogledaj i meni u karte i reci kad cu na lotu dobit. Pa da si kupim Neveru i da isprobam jel može to ici 412 km kako pricaju. Rekli su da yugo moze 130 max a na 90 se trese, a na 100 se raspadne na pol , a na 105 ti ostane samo volan u ruci
Hauser nije gay. On je čistokrvni hetero jebač.Hauser, jesi li gay? Sorry.
Zato i je bio na turneji po svijetu solo s deckomHauser nije gay. On je čistokrvni hetero jebač.
Taj mu je poslovni partner (sviraju skupa). To mu nije dečko, nemojte me zajebavati.Zato i je bio na turneji po svijetu solo s deckom
Složio bi se 100 %, da nije bio sa onom lizalicom Rozgom.Hauser nije gay. On je čistokrvni hetero jebač.
Ne treba ti Miro, reći ću ti ja. NajebaćešZato i je bio na turneji po svijetu solo s deckom
Ma dobar je BigieNe treba ti Miro, reći ću ti ja. Najebaćeš
Nisam mogo odolitZajebo si me, ja mu taman šaljem poruku za bonove....
stiklice su spomenute usput, a rasprava je bila o nogama i ti si vrlo aktivno i konkretno sudjelovao.Štiklice su ti bile na raspravi danas na jednoj temi...
Evo ponovo pročitao i ne mogu pronaći nijedno svoje mišljenje...ja sam samo pitao...stiklice su spomenute usput, a rasprava je bila o nogama i ti si vrlo aktivno i konkretno sudjelovao.
Bok SomiiiJutro sigi, jutro ostali
da, dobra su ti pitanja bilaEvo ponovo pročitao i ne mogu pronaći nijedno svoje mišljenje...ja sam samo pitao...
Kolega dragi, Miu pored Raisse.... CcccccIskreno, opce nisam gledao do sad al morao sam bacit oko na EGE.
Prije bih opalio Miu neg Raissu.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|