Ispada ko da samog sebe pitas jel prodaješ broj. I da usput odgovorim onom drugom nisam gayProdajem broj Od SIG?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ispada ko da samog sebe pitas jel prodaješ broj. I da usput odgovorim onom drugom nisam gayProdajem broj Od SIG?
Ja broj imam pa vas prc prcIspada ko da samog sebe pitas jel prodaješ broj. I da usput odgovorim onom drugom nisam gay
Bez obzira sta nisi gejPatak moro sam te mutat. Sorry
Vidis lukava je on lisica, kad ti se pisa, onako malo, mozes duljeA tebi dođe na wc usred seksa?
Jesi provjerio prostatu?
Sve 5 FrendePatak moro sam te mutat. Sorry
E jebiga, sad će doći Bobo...ima filter na riječ prostata...A tebi dođe na wc usred seksa?
Jesi provjerio prostatu?
Ja sam prije toga morao na wc.A tebi dođe na wc usred seksa?
Jesi provjerio prostatu?
Ozbiljno pitam, što samo nisi otišao?Ja sam prije toga morao na wc.
Prostatu nisam provjerio.
Pa reko sam ti ja gore nije lud da izvadi 130 za 5 min. Ovak barem 15 i dobroOzbiljno pitam, što samo nisi otišao?
Straight PajdoIspada ko da samog sebe pitas jel prodaješ broj. I da usput odgovorim onom drugom nisam gay
Kam nisam otišao. Meni se pišalo kad sam došao. Al nisam mogao na wc jer se frajer od Miee tuširao. Možda je bio onaj koji je pisao taj dan pozitivnu recenziju . I čeko 10 min njega da se popišam i da mogu normalno onda obavit posel ko čovjekOzbiljno pitam, što samo nisi otišao?
Zaboravio si na hacktrick kod nimfomanke i kutija golduna...nije to baš takoPa reko sam ti ja gore nije lud da izvadi 130 za 5 min. Ovak barem 15 i dobro
Pogubio sam se. Kod koje si ti bio?Kam nisam otišao. Meni se pišalo kad sam došao. Al nisam mogao na wc jer se frajer od Miee tuširao. Možda je bio onaj koji je pisao taj dan pozitivnu recenziju . I čeko 10 min njega da se popišam i da mogu normalno onda obavit posel ko čovjek
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|