Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima Google prevoditeljPitaj Raissu oće pisat na portugalskom?
Eee... To bi bilo zanimljivoPitaj Raissu oće pisat na portugalskom?
Armanda Diega ili ovog domaćeg?Nek ubaci i menadzera.
Ne nego mi nije jasno ako netko kaže da prodaje broj zasto stavi ? A ne .Tog pak upitnici napaljuju
Jel on onda gay? Sorry. (ako citas)
Sig daj meni preporuku da se nasmijemEee... To bi bilo zanimljivo
Taj prevoditelj je muka. Znači ja dođem i napisem da moram na wc i ovaj prevede ti moraš na wcIma Google prevoditelj
A tu si. Oprosti mozes li odgovoriti na pitanje to svi prolaze prilikom ulaska na temu. SorryNe nego mi nije jasno ako netko kaže da prodaje broj zasto stavi ? A ne .
Pa nego ko mora na wc nego ti.Taj prevoditelj je muka. Znači ja dođem i napisem da moram na wc i ovaj prevede ti moraš na wc
Ja sam izrazito glup iza 23.00 h, di ovome da stavim kvačicu?Ne nego mi nije jasno ako netko kaže da prodaje broj zasto stavi ? A ne .
Pa da ja, al debil prevede ti moraš na wc po tome ispada da Raissa mora na wcPa nego ko mora na wc nego ti.
Pa druze zar ti ocekuješ da ti dam broj koji je meni dao ili dala osoba od povjerenja si smanjene inteligencije ili?Ne nego mi nije jasno ako netko kaže da prodaje broj zasto stavi ? A ne .
Kako znaš što je preveo kad ne znaš jezik na koji prevodiš?Taj prevoditelj je muka. Znači ja dođem i napisem da moram na wc i ovaj prevede ti moraš na wc
Pa meni ne mozeš staviti Mozeš pokušatJa sam izrazito glup iza 23.00 h, di ovome da stavim kvačicu?
A tebi dođe na wc usred seksa?Pa da ja, al debil prevede ti moraš na wc po tome ispada da Raissa mora na wc
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|