Kozjak Dida
Well-known member
Mislim da ne , moram se prvo općenito dovesti malo u red a ne da svaki put izlazim na poluvremenu a nekad i prije.Planiraš kod Yasmin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da ne , moram se prvo općenito dovesti malo u red a ne da svaki put izlazim na poluvremenu a nekad i prije.Planiraš kod Yasmin?
A što onda kažeš na lovce?A ribice, kad ih šokiraš, zabiješ im udicu, izvažeš a njima proleti cijeli život pred očima...i onda kad čekaju dal lonac ili gradele zafijućeš ih nazad u more tj tu vašu vodu...ajde neka kaže...
Nema kaoKao vrati ih odmah nazad.. Ali ih sokira def.
Lovci su grupa pijanih naoružanih budala koje kroz šumu idu u krčmu.A što onda kažeš na lovce?
Al zaboravio si da putem iskoči lisica onda kaže da ih napala 2 medvjeda i jedva živu glavu izvukliLovci su grupa pijanih naoružanih budala koje kroz šumu idu u krčmu.
Nismo se culiJel decko123 odustao? Ili je dobio termin?
Taj odustao od svega meni se čini kad mu se Juice javio i reko da je muž od Sig .Jel decko123 odustao? Ili je dobio termin?
Dajos mu pohvalio zenu...Taj odustao od svega meni se čini kad mu se Juice javio i reko da je muž od Sig .
Pune gace su mu bile izgledaTaj odustao od svega meni se čini kad mu se Juice javio i reko da je muž od Sig .
Bolje tako...Pune gace su mu bile izgleda
Bolje tako...
A nezna covjek da imam 30 kg s krevetom i 162.Pune gace su mu bile izgleda
Kakve veze to ima sa snagom...A nezna covjek da imam 30 kg s krevetom i 162.
Pa ono kao mozda bi se okurazio malo pa nastavioKakve veze to ima sa snagom...
Okret mu je bio brži nego da mu je šarmantna otvorila....Pa ono kao mozda bi se okurazio malo pa nastavio
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|