Sisata i guzata
Well-known member
Jaooo.. Ne volim te okuse... Zuja je zuja, klasicna.. Iako pivo pijem mozda jednom godisnje...Pogledajte prilog 1732hajde ekipa na jednu laganu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jaooo.. Ne volim te okuse... Zuja je zuja, klasicna.. Iako pivo pijem mozda jednom godisnje...Pogledajte prilog 1732hajde ekipa na jednu laganu.
Kaze se nego da mu je Bico otvorio vrata kod SarmantneOkret mu je bio brži nego da mu je šarmantna otvorila....
Meni slabo bude od ovih sokića...Jaooo.. Ne volim te okuse... Zuja je zuja, klasicna.. Iako pivo pijem mozda jednom godisnje...
Pa da...Meni slabo bude od ovih sokića...
Nisam tad bio na forumu pa ne znam materiju, ovo sam stavio priče radi...Kaze se nego da mu je Bico otvorio vrata kod Sarmantne
Đubre izdajničko...A vdiis Kozjak je jos htio zaradit bonove da moze Modu poslat uplatu za ovu dvojicu
Pa ti meni reci sam se brani od BigiejaĐubre izdajničko...
Jel ti znaš koliki je on? Ove latine imaju beneficirani staž kad njega odrade. 2 za 1.Pa ti meni reci sam se brani od Bigieja
Tko je dirao Raissu??Pa ti meni reci sam se brani od Bigieja
Niko te ne tjera, ti kupi sto zelis.Jaooo.. Ne volim te okuse... Zuja je zuja, klasicna.. Iako pivo pijem mozda jednom godisnje...
Vidim nisi citala nista.Tko je dirao Raissu??
A ko nije?Tko je dirao Raissu??
Tako reče jedna Latina meni da ne voli bas pivo i da ne razumije kako neko može pit pivo. Jedino joj ona corona pivo valja. Dok to otvoriš prođe godina. 10 min pokušavali otvorit bocu neće pa neće. I onda mene izmori sa kamasutra pozama. I na kraju otvori bocu . Zanimljiv slučajJaooo.. Ne volim te okuse... Zuja je zuja, klasicna.. Iako pivo pijem mozda jednom godisnje...
Ja znam ko nijeA ko nije?
Malo podrske jebemuMeni slabo bude od ovih sokića...
Nama se desilo da iz prve nismo mogli sampanjac otvorit odnosno potrgan otvarac... Ali kao dva iskusna alkosa snasli smo se...Tako reče jedna Latina meni da ne voli bas pivo i da ne razumije kako neko može pit pivo. Jedino joj ona corona pivo valja. Dok to otvoriš prođe godina. 10 min pokušavali otvorit bocu neće pa neće. I onda mene izmori sa kamasutra pozama. I na kraju otvori bocu . Zanimljiv slučaj
Jel ti naplatila tih 10 minuta? Jura, jura...Tako reče jedna Latina meni da ne voli bas pivo i da ne razumije kako neko može pit pivo. Jedino joj ona corona pivo valja. Dok to otvoriš prođe godina. 10 min pokušavali otvorit bocu neće pa neće. I onda mene izmori sa kamasutra pozama. I na kraju otvori bocu . Zanimljiv slučaj
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|