platim ti ja da me samo slušaš tjedan danaJa na trenutnim imam 3 h lagano.. Zadnji put se frendu nakon toga nije mogao dicii obavezno pjesma uz to..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
platim ti ja da me samo slušaš tjedan danaJa na trenutnim imam 3 h lagano.. Zadnji put se frendu nakon toga nije mogao dicii obavezno pjesma uz to..
lakše bi ti bilo jebanjeplatim ti ja da me samo slušaš tjedan dana![]()
Trijezna totalno... To me i plasi...I još trijezna, bar se nadam...
Vjeruj mi nakon ove moje price i one pjesme ne bi se ni Bobi digao... Svi mogu u jel vam se desilolakše bi ti bilo jebanje![]()
pojasni mi..A ima i toga... Ali kuzis da se moze vidjet ta borba sa samim sobom...
lako bi bilo plakati, ovo moje izaziva anksiozne napade, psihodeliju, depru i sklonost suiciduVjeruj mi nakon ove moje price i one pjesme ne bi se ni Bobi digao... Svi mogu u jel vam se desiloplakanje gratis
Pa ne mogupojasni mi..
Haha imam normabele od 10 i dvije boce viskija... Pa ti vidilako bi bilo plakati, ovo moje izaziva anksiozne napade, psihodeliju, depru i sklonost suicidu
normabel ovo rješava glatkoPa ne moguali recimo s nekim si si postao predobar i vise nema prepreka.. A ti ne zelis da se desi nesto sto se desilo ali si dovoljno jak karakter da to srezes u startu...
Erotika je danas poslijepodne na rasporeduAlo, di je ovdje erotika ? Samo neke psiho pizdarije? Šta vam je?
Slusanje je za dusu... Ali ugl se mene slusaJel naplaćuješ sat slušanja kao i sat druženja ili imaš posebnu tarifu samo za slušanje?![]()
Znači prvo slušanje, onda akcija da se popravi raspoloženjeSlusanje je za dusu... Ali ugl se mene slusa![]()
Jesi onu brinetu priveo u hotel ili stan? Ili nešto treće?Erotika je danas poslijepodne na rasporedu![]()
Vjeruj mi... Prvo akcija...Znači prvo slušanje, onda akcija da se popravi raspoloženje![]()
Pogoto ako ti stavi flaster na usta...Slusanje je za dusu... Ali ugl se mene slusa![]()
Kako ti kažeš hahaVjeruj mi... Prvo akcija...![]()
Može ona i bolje od flastera, siguran samPogoto ako ti stavi flaster na usta...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|