Sisata i guzata
Well-known member
Pa ono... Onda triput...ali ovo zadnje nije bio odjeb vec sugestija... Da jel to sad to, kuzis?pa kad ovako interpretiraš ispada da ga je dvaput odjebala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ono... Onda triput...ali ovo zadnje nije bio odjeb vec sugestija... Da jel to sad to, kuzis?pa kad ovako interpretiraš ispada da ga je dvaput odjebala
može i obje ali slažem se sa izboromSta moram birat? A daj fizicku..optimizam ce napravit svoje
Uh zajebano. Mislim da bi mi trebalo neko vrijeme da vidim jel ti se stvarno sviđam ili me samo zajebavašDa... I dese se neke stvari da mi se svidis.. Ali ti si u kurcu i ego ti ko kuca...
nemožeš tako vaditi iz kontekstaPa ono... Onda triput...ali ovo zadnje nije bio odjeb vec sugestija... Da jel to sad to, kuzis?
Gotovo je sad, nema brisanjaE nemojte me citirat, brisat cu ovo kasnije
A ne znam.. Evo vec se znamo.. Iskreno, mislis li da me lako shvatiti pogresno... Jer i ja imam svoj obrambeni mehanizam.. Samo sto nakon nekog vremena maska padanemožeš tako vaditi iz konteksta
nije, vrlo si elokventna čak mislim da bi te pročitao kao otvorenu knjigu na kilometar udaljenostiA ne znam.. Evo vec se znamo.. Iskreno, mislis li da me lako shvatiti pogresno... Jer i ja imam svoj obrambeni mehanizam.. Samo sto nakon nekog vremena maska pada
Mislis na to sto stalno mijenjam misljenja u vezi toga?nije, vrlo si elokventna čak mislim da bi te pročitao kao otvorenu knjigu na kilometar udaljenosti
ma ne to nego emocije se teško sakrijuMislis na to sto stalno mijenjam misljenja u vezi toga?
Kasno...screenshoot je već tu....E nemojte me citirat, brisat cu ovo kasnije
Ja bi se više brinuo za tebe. Zaljubiš se u mene, i što onda?Da... I dese se neke stvari da mi se svidis.. Ali ti si u kurcu i ego ti ko kuca...
Hvala, divan siJa bi se više brinuo za tebe. Zaljubiš se u mene, i što onda?
Te odgovore možeš dobiti samo od sebe same.Pa istina.. I desilo se to da pocinjem smatrati je na neki nacin x zelio da izadem iz svega ovoga... Ali ne direktno...
Ma nisam uopćeHvala, divan si
Znas kad je razum na jednoj strani, a intuicija na drugoj? Btw jao citirao si najgoru stvar...Te odgovore možeš dobiti samo od sebe same.
ne znam premalo mi je inputa da dobijem širu sliku ali teško bi se nosio bilo koji frajer sa tvojim hobijem...iako ja znam za sretan takav slučajPa istina.. I desilo se to da pocinjem smatrati je na neki nacin x zelio da izadem iz svega ovoga... Ali ne direktno...
Pa ti se bar brines za mene...Ma nisam uopće
Ma razumijem... I ako se sjecas onog mog posta gdje sam napisala da bi tesko prestala s tim radi para, ono omg e postavit cu ga sadne znam premalo mi je inputa da dobijem širu sliku ali teško bi se nosio bilo koji frajer sa tvojim hobijem...iako ja znam za sretan takav slučaj
Istina, istinaPa ti se bar brines za mene...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|