platim ti ja da me samo slušaš tjedan danaJa na trenutnim imam 3 h lagano.. Zadnji put se frendu nakon toga nije mogao dicii obavezno pjesma uz to..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
platim ti ja da me samo slušaš tjedan danaJa na trenutnim imam 3 h lagano.. Zadnji put se frendu nakon toga nije mogao dicii obavezno pjesma uz to..
lakše bi ti bilo jebanjeplatim ti ja da me samo slušaš tjedan dana
Trijezna totalno... To me i plasi...I još trijezna, bar se nadam...
Vjeruj mi nakon ove moje price i one pjesme ne bi se ni Bobi digao... Svi mogu u jel vam se desiloplakanje gratislakše bi ti bilo jebanje
pojasni mi..A ima i toga... Ali kuzis da se moze vidjet ta borba sa samim sobom...
lako bi bilo plakati, ovo moje izaziva anksiozne napade, psihodeliju, depru i sklonost suiciduVjeruj mi nakon ove moje price i one pjesme ne bi se ni Bobi digao... Svi mogu u jel vam se desiloplakanje gratis
Pa ne moguali recimo s nekim si si postao predobar i vise nema prepreka.. A ti ne zelis da se desi nesto sto se desilo ali si dovoljno jak karakter da to srezes u startu...pojasni mi..
Haha imam normabele od 10 i dvije boce viskija... Pa ti vidilako bi bilo plakati, ovo moje izaziva anksiozne napade, psihodeliju, depru i sklonost suicidu
normabel ovo rješava glatkoPa ne moguali recimo s nekim si si postao predobar i vise nema prepreka.. A ti ne zelis da se desi nesto sto se desilo ali si dovoljno jak karakter da to srezes u startu...
Erotika je danas poslijepodne na rasporeduAlo, di je ovdje erotika ? Samo neke psiho pizdarije? Šta vam je?
Slusanje je za dusu... Ali ugl se mene slusaJel naplaćuješ sat slušanja kao i sat druženja ili imaš posebnu tarifu samo za slušanje?
Znači prvo slušanje, onda akcija da se popravi raspoloženjeSlusanje je za dusu... Ali ugl se mene slusa
Jesi onu brinetu priveo u hotel ili stan? Ili nešto treće?Erotika je danas poslijepodne na rasporedu
Vjeruj mi... Prvo akcija...Znači prvo slušanje, onda akcija da se popravi raspoloženje
Pogoto ako ti stavi flaster na usta...Slusanje je za dusu... Ali ugl se mene slusa
Kako ti kažeš hahaVjeruj mi... Prvo akcija...
Može ona i bolje od flastera, siguran samPogoto ako ti stavi flaster na usta...
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|