Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cek, cek... Na koga mislisneee nego jel to zadnji poginuli forumaš?
Ma daj Kozjak ti trazis info od onih koji par puta godisnje idu kod cura...razocarao si me kao drug...Di sa kim koliko? Pomogni sa info sirotima koji ne mogu do Sigi...
Mislis na izlet u nedjelju? Ma to idem sa cvijecem znas njegamožda da uvedemo kategoriju #nekadbioforumas
ma neš sam zabrijo....Cek, cek... Na koga mislis
Starješino neće se ponoviti...odsada sam opet drug i čovjek...Ma daj Kozjak ti trazis info od onih koji par puta godisnje idu kod cura...razocarao si me kao drug...
Čekaj, plaća šetnju u prirodi?Mislis na izlet u nedjelju? Ma to idem sa cvijecem znas njega
Ako mislis na ONOG forumasa ne... Ziv jema neš sam zabrijo....
Pitaj mene, pitaj mene ....Werdume, jel bi se ti nasao sa prostitutkom koju volis?
Da, i rucak...Čekaj, plaća šetnju u prirodi?
pa malo ti je dvosmisleno pitanjeWerdume, jel bi se ti nasao sa prostitutkom koju volis?
Pitam te...Pitaj mene, pitaj mene ....
The King!Da, i rucak...
Pa ne znam kako da to formuliram...pa malo ti je dvosmisleno pitanje
Daaaaa, kad se vidimoooooo?Pitam te...
Jaoo ti me voliiisskad hoces... Znala sam da me pratis po nekim stvarimaDaaaaa, kad se vidimoooooo?
da pomognem....našao bi se sa prostitutkom i našao bi se sa ženom koju volim vrlo rado....Pa ne znam kako da to formuliram...
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|