Jučer bio, i sad odmaram i uživam u samoći par mjeseci minimumJa se cuvam za subotu i nedjelju, ti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jučer bio, i sad odmaram i uživam u samoći par mjeseci minimumJa se cuvam za subotu i nedjelju, ti?
Ajme... Pa sta je tako dobro ili lose bilo?Jučer bio, i sad odmaram i uživam u samoći par mjeseci minimum
e vidiš trebo sam uzet nick liam neeson ili kako se baš zove u filmu...Na svim ostalim drustvenim platformama
Bilo je zapravo jako dobro. Ali ja sam tip osobe koji ne pretjeruje s tim stvarima. Ono, par puta godišnje se počastim. Ako i toliko, ponekadAjme... Pa sta je tako dobro ili lose bilo?
U subotu moj prijatelj Ventura, a u nedjelju idem s Cvijecem na Zumberak...Bilo je zapravo jako dobro. Ali ja sam tip osobe koji ne pretjeruje s tim stvarima. Ono, par puta godišnje se počastim. Ako i toliko, ponekad
Kakvu akciju spremaš za vikend?
Ali ne vjerujem da su ove iz plavog.... Da nisu toliko pretjerivali jos bi im i vjerovalie vidiš trebo sam uzet nick liam neeson ili kako se baš zove u filmu...
LijepoU subotu moj prijatelj Ventura, a u nedjelju idem s Cvijecem na Zumberak...
očito da je tako ako nitko ne opovrgavaAli ne vjerujem da su ove iz plavog.... Da nisu toliko pretjerivali jos bi im i vjerovali
Svaku nedjelju sam negdje na izletu s njim... Evo kupujem treci par cipela u mj dana jer su ovo druge koje su se sjebale...Lijepo
Meni su 2 brazilke pričale da ih je gnjavilo...čini mi se da neki likove kuže da su možda bez zaštite pa koriste situaciju...tko zna...ja odmah gurnem bonbonjeru da se zna da nema zajebancije...očito da je tako ako nitko ne opovrgava
ne znam ja kome je tu lijepo ondaSvaku nedjelju sam negdje na izletu s njim... Evo kupujem treci par cipela u mj dana jer su ovo druge koje su se sjebale...
Jesi onda u plusu ili minusu?Svaku nedjelju sam negdje na izletu s njim... Evo kupujem treci par cipela u mj dana jer su ovo druge koje su se sjebale...
Njemu.ne znam ja kome je tu lijepo onda
Negdje na nuliJesi onda u plusu ili minusu?
Di sa kim koliko? Pomogni sa info sirotima koji ne mogu do Sigi...Bilo je zapravo jako dobro. Ali ja sam tip osobe koji ne pretjeruje s tim stvarima. Ono, par puta godišnje se počastim. Ako i toliko, ponekad
Kakvu akciju spremaš za vikend?
I ja se trudim nedjeljom uvijek negdje ako stignem. Puntijarka, Sljeme ili tako neštoSvaku nedjelju sam negdje na izletu s njim... Evo kupujem treci par cipela u mj dana jer su ovo druge koje su se sjebale...
Ma ne vjerujem da nemaju zastitu... Pa tko to organizira, vodi ih, sigurno imaju nekoga od te agencije.. E sad zasto taj nije reagirao... Vjerujem da moze biti ludjaka ali takve stvari treba prijaviti kako god..Meni su 2 brazilke pričale da ih je gnjavilo...čini mi se da neki likove kuže da su možda bez zaštite pa koriste situaciju...tko zna...ja odmah gurnem bonbonjeru da se zna da nema zajebancije...
Tko, ovo na izletu nije forumas, valjda...ček ček to je taj bivši forumaš?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|