Sisata i guzata
Well-known member
Nista werdume, moramo se naci na 3h da pricam o svojim zivot. Problemima....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hrabro frende samo sto nije...Jaoo ti me voliiisskad hoces... Znala sam da me pratis po nekim stvarima
Jesi sigiran? Evo recimo pricali smo o Vemturi i njegovoj kao zaljubljenosti... Jel mislis da je dobro za njega da se vidja sa mnom... I jel on svjestan da je to dobro, lose za njegada pomognem....našao bi se sa prostitutkom i našao bi se sa ženom koju volim vrlo rado....
Pisao sam na temi recenzija Zg pa pogledajDi sa kim koliko? Pomogni sa info sirotima koji ne mogu do Sigi...
može uvijek to mi se čiti kratko....jer meni treba tjedan dana da svoje ispričamNista werdume, moramo se naci na 3h da pricam o svojim zivot. Problemima....
Jer to nisu normalni odnosi ne mozemo lagati...Kuzis? Ponekad se boris protiv sebe i protiv necega sto bi ti uradilo vise stete nego koristi... Jbt serem ko da je 2 ujutro...
Ne sumnjajte nikad u moj izborMa daj Kozjak ti trazis info od onih koji par puta godisnje idu kod cura...razocarao si me kao drug...
bojim se da te ništa nemože spriječiti da budeš sa ženom koju voliš....tada okrećeš svijet naopačkeJesi sigiran? Evo recimo pricali smo o Vemturi i njegovoj kao zaljubljenosti... Jel mislis da je dobro za njega da se vidja sa mnom... I jel on svjestan da je to dobro, lose za njega
Da ali ti razmisljas kao ja.. Ali nisu svi takvi...bojim se da te ništa nemože spriječiti da budeš sa ženom koju voliš....tada okrećeš svijet naopačke
i to samo trenutne, ne moram iči u daleku povjestmože uvijek to mi se čiti kratko....jer meni treba tjedan dana da svoje ispričam
jesu samo nisu voljeliDa ali ti razmisljas kao ja.. Ali nisu svi takvi...
A ima i toga... Ali kuzis da se moze vidjet ta borba sa samim sobom...jesu samo nisu voljeli
Ne mogu tipkat na mob od sriće i uzbuđenja.Hrabro frende samo sto nije...
Ja na trenutnim imam 3 h lagano.. Zadnji put se frendu nakon toga nije mogao dicii obavezno pjesma uz to..i to samo trenutne, ne moram iči u daleku povjest
nema se tu što razmišljatiDa ali ti razmisljas kao ja.. Ali nisu svi takvi...
Sorry, nisam gledao.Pisao sam na temi recenzija Zg pa pogledaj
pa eto došlo mu ko psihoterapijaJa na trenutnim imam 3 h lagano.. Zadnji put se frendu nakon toga nije mogao dicii obavezno pjesma uz to..
Zanimljivo iskustvoJa na trenutnim imam 3 h lagano.. Zadnji put se frendu nakon toga nije mogao dicii obavezno pjesma uz to..
I još trijezna, bar se nadam...Kuzis? Ponekad se boris protiv sebe i protiv necega sto bi ti uradilo vise stete nego koristi... Jbt serem ko da je 2 ujutro...
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|