Sisata i guzata
Well-known member
Ma mogu ja sve, samo vidite da sam malo u kurcu zadnjih dana... Ne na, uMože ona i bolje od flastera, siguran sam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma mogu ja sve, samo vidite da sam malo u kurcu zadnjih dana... Ne na, uMože ona i bolje od flastera, siguran sam
StanJesi onu brinetu priveo u hotel ili stan? Ili nešto treće?
Misliš sjedne i priča, priča, priča...a tvoj jezik isto radi, radi, radi...Može ona i bolje od flastera, siguran sam
uff i ja samMa mogu ja sve, samo vidite da sam malo u kurcu zadnjih dana... Ne na, u
Bit će i na, pomalo. Za vikend, jel?Ma mogu ja sve, samo vidite da sam malo u kurcu zadnjih dana... Ne na, u
Sve znašMisliš sjedne i priča, priča, priča...a tvoj jezik isto radi, radi, radi...
Ma da... Ali onako... Vise cu se morat fokusirat na dobro raspolozenje u nedjelju.Bit će i na, pomalo. Za vikend, jel?
normabelMa da... Ali onako... Vise cu se morat fokusirat na dobro raspolozenje u nedjelju.
Samo da bude više "na" , nego "u"Ma da... Ali onako... Vise cu se morat fokusirat na dobro raspolozenje u nedjelju.
Brate, jel poznas dilera kakvog, treba do predjutro ostati ziv i nasmijan...normabel
imamo legalna i nelegalna sredstva...pokrivaju sve potrebe: potenciju, snagu, optimizam,ambiciju i plesanje....Brate, jel poznas dilera kakvog, treba do predjutro ostati ziv i nasmijan...
Moze snaga i optimizamimamo legalna i nelegalna sredstva...pokrivaju sve potrebe: potenciju, snagu, optimizam,ambiciju i plesanje....
mene pitaš?Usput... Recimo da te ta zena odbila na pocetku nekoliko puta jer te nije poznavala.. Jel bi presao preko svog ega, ponosa?
Kao npr da sad ti mene odbiješ jer me ne poznaš?Usput... Recimo da te ta zena odbila na pocetku nekoliko puta jer te nije poznavala.. Jel bi presao preko svog ega, ponosa?
želiš mentalnu ili fizičku?Moze snaga i optimizam
Da... Da te odbila jer nije bila sigurna u tvoje namjere,recimo... A kasnije se to promijenilo ali ti je nedavno ponovno rekla da ti ne vjeruje...mene pitaš?
Da... I dese se neke stvari da mi se svidis.. Ali ti si u kurcu i ego ti ko kuca...Kao npr da sad ti mene odbiješ jer me ne poznaš?
pa kad ovako interpretiraš ispada da ga je dvaput odjebalaDa... Da te odbila jer nije bila sigurna u tvoje namjere,recimo... A kasnije se to promijenilo ali ti je nedavno ponovno rekla da ti ne vjeruje...
Sta moram birat? A daj fizicku..optimizam ce napravit svoježeliš mentalnu ili fizičku?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|