old&ugly
Well-known member
Dobar je strah komu ga je Bog daoJbt, sad ću te blokirati![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobar je strah komu ga je Bog daoJbt, sad ću te blokirati![]()
Ali ja sam samo kurvaNema me sat vremena odmah prekidi, pomirbe, titule, zenidbe.
Ja mislim da vama Sig i V. treba jedan dobar onako zestok pomirbeni sex i onda kad se ispusete onako pruzite jedan drugom ruku predstavite se jedan drugome i krenete ispocetka, bez ikoga i iznosenja intime javno.
I manite se kurvarluka jeben je to sport, zajeban, skup i vecinom nis dobro ne donese osim trenutnog uzitka.![]()
Marijole evo opet sam kurvaAli ja sam samo kurva![]()
Ovo je neparna godina, vracam se na posaoPa jbt, kaj sad, jedan mjesec radis drugi ne
Pocela je ko doktori parni i neparni al u ovom slucaju mjeseci a ne datumi.![]()
Ti to neces raditi jer si dobar dečko . To rade samo loše osobe , a ti nisi takav . Naravno da te neću obrisati , sto si me zamolio u pp jer ti si nas VenturaMode uradi sutra što sam te zamolio ili ću ti spamati gore iznad sve važne teme.
Bravoo modTi to neces raditi jer si dobar dečko . To rade samo loše osobe , a ti nisi takav . Naravno da te neću obrisati , sto si me zamolio u pp jer ti di nas Ventura![]()
Ti to neces raditi jer si dobar dečko . To rade samo loše osobe , a ti nisi takav . Naravno da te neću obrisati , sto si me zamolio u pp jer ti si nas Ventura![]()
A seljanka brate.. Sta ces..Ti si sve kriv i što se zatvorila ona stara tema jer nisi učinio što sam ti predložio. Eto vam sad vaše glupe erotske priče.
Bravoo mod![]()
A jbg evo pantera prima samo mladje od sebe... Ja kad zovem na kavu, zovem na kavu, nije kao da se nemam s kim jebatJe da, gledaću tu kako ljubiš tog lika starijeg 30 godina od sebe i radiš mu ko zna šta. Radije ću biti u neznanju.
Evo otvaram tvoju staru temu , skvadro letimo svi tamo , Ventura se ljuti na meneTi si sve kriv i što se zatvorila ona stara tema jer nisi učinio što sam ti predložio. Eto vam sad vaše glupe erotske priče.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|