Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
OMGTema je otvorena , tko živ , tko mrtav
Otvori novu temu, seljanke bez kriterija...
Meni je sombrero bas simpaOtvori si sama , kladim se da će Sombrero napisati prvi post , nešto u stilu : Kako si Sigica ?
Pantera se ljubi sa frajerima a spermići prethodnika između zubića.Boljeda ne znas
Meni je sombrero bas simpa
Upravo!Pantera se ljubi sa frajerima a spermići prethodnika između zubića.
Sombrero tebe nicim nije uvrijedio, nemoj ostavljati dojam da si razmazen...Jadna ti ako ti je to simpa.
Sombrero tebe nicim nije uvrijedio, nemoj ostavljati dojam da si razmazen...
Podrska za brata Venturu!Nemoj me provocirati s njim, mene poznaš, njega ne poznaš, i sad ti je on draži. Točno me ponižavaš. Uzmi si ga i nek ti on dolazi svaka dva tjedna.
Nisam ja rekla da mi je drazi ali nemas ga zasto podcjenjivati. Isto kao sto nemas meni sta govoriti s kim cu se naci na kavi, nisi mi ni muz ni otac, a ni otac mi to ne bi rekao) Nitko tebe ne podcjenjuje, samo moras znati gdje ti je mjesto...Nemoj me provocirati s njim, mene poznaš, njega ne poznaš, i sad ti je on draži. Točno me ponižavaš. Uzmi si ga i nek ti on dolazi svaka dva tjedna.
Zaljubljenost je najgora stvar koja se moze desit ako ne postoji obostrano.Nisam ja rekla da mi je drazi ali nemas ga zasto podcjenjivati. Isto kao sto nemas meni sta govoriti s kim cu se naci na kavi, nisi mi ni muz ni otac, a ni otac mi to ne bi rekao) Nitko tebe ne podcjenjuje, samo moras znati gdje ti je mjesto...
Ali ja sam sasvim jasna. Veza sa klijentima NE DOLAZI U OBZIR.Meni je zao ako se moja zajebancija ovdje krivo shvaca, ali niti jedan klijent si nikad to nije dao za pravo.Zaljubljenost je najgora stvar koja se moze desit ako ne postoji obostrano.
Pa normalno. Ti ako imas neki svoj kriterij, ides po svom. Ne ide nikad nista na silu. A mozda ako Venturici pruzis apsolutni GFE onda mozda prodje.Ali ja sam sasvim jasna. Veza sa klijentima NE DOLAZI U OBZIR.
Ovo je zajebancija, ja imam svoj privatni zivot kad zatvorim vrata stana o kome nitko nista ne zna i nece saznati. Ali stvaru treba postaviti na svoje mjesto.Ventura je drag, korektan i simpatican deckoPa normalno. Ti ako imas neki svoj kriterij, ides po svom. Ne ide nikad nista na silu. A mozda ako Venturici pruzis apsolutni GFE onda mozda prodje.
Dobro, on je u grdoj situaciji ako osjeca neke emocije ili cak vise od toga, pa se automatski javljaju ljubomorne reakcije.Ovo je zajebancija, ja imam svoj privatni zivot kad zatvorim vrata stana o kome nitko nista ne zna i nece saznati. Ali stvaru treba postaviti na svoje mjesto.Ventura je drag, korektan i simpatican decko
Ja podržavam Sombrera.Podrska za brata Venturu!
Ventura ima emocije, zao mi je da se zaljubio jer ce ga to sad vuc jako dugo. Dok sombrero je covjek u godinama koji uza se ima brak i porodicu.Ja podržavam Sombrera.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|