old&ugly
Well-known member
Dobar je strah komu ga je Bog daoJbt, sad ću te blokirati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobar je strah komu ga je Bog daoJbt, sad ću te blokirati
Ali ja sam samo kurvaNema me sat vremena odmah prekidi, pomirbe, titule, zenidbe.
Ja mislim da vama Sig i V. treba jedan dobar onako zestok pomirbeni sex i onda kad se ispusete onako pruzite jedan drugom ruku predstavite se jedan drugome i krenete ispocetka, bez ikoga i iznosenja intime javno.
I manite se kurvarluka jeben je to sport, zajeban, skup i vecinom nis dobro ne donese osim trenutnog uzitka.
Marijole evo opet sam kurvaAli ja sam samo kurva
Ovo je neparna godina, vracam se na posaoPa jbt, kaj sad, jedan mjesec radis drugi ne
Pocela je ko doktori parni i neparni al u ovom slucaju mjeseci a ne datumi.
Ti to neces raditi jer si dobar dečko . To rade samo loše osobe , a ti nisi takav . Naravno da te neću obrisati , sto si me zamolio u pp jer ti si nas VenturaMode uradi sutra što sam te zamolio ili ću ti spamati gore iznad sve važne teme.
Bravoo modTi to neces raditi jer si dobar dečko . To rade samo loše osobe , a ti nisi takav . Naravno da te neću obrisati , sto si me zamolio u pp jer ti di nas Ventura
Ti to neces raditi jer si dobar dečko . To rade samo loše osobe , a ti nisi takav . Naravno da te neću obrisati , sto si me zamolio u pp jer ti si nas Ventura
A seljanka brate.. Sta ces.. Ne zna sta ima...Ti si sve kriv i što se zatvorila ona stara tema jer nisi učinio što sam ti predložio. Eto vam sad vaše glupe erotske priče.
Bravoo mod
A jbg evo pantera prima samo mladje od sebe... Ja kad zovem na kavu, zovem na kavu, nije kao da se nemam s kim jebat..Je da, gledaću tu kako ljubiš tog lika starijeg 30 godina od sebe i radiš mu ko zna šta. Radije ću biti u neznanju.
Evo otvaram tvoju staru temu , skvadro letimo svi tamo , Ventura se ljuti na meneTi si sve kriv i što se zatvorila ona stara tema jer nisi učinio što sam ti predložio. Eto vam sad vaše glupe erotske priče.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|