Sisata i guzata
Well-known member
Evo sad sam i sluzbeno okrunjenaTi si neokrunjena kraljica foruma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo sad sam i sluzbeno okrunjenaTi si neokrunjena kraljica foruma
Ne može to tek tako, moraš dobiti osim krune i kraljevske insignije, a bojim se da ih čuva MarijoleEvo sad sam i sluzbeno okrunjena
Ma da? ... Nisam znala...Ne može to tek tako, moraš dobiti osim krune i kraljevske insignije, a bojim se da ih čuva Marijole
Što ne znaš? Da ti trebaju insignije ili da ih čuva Marijole?Ma da? ... Nisam znala...
Da ih cuva Marijole, tesko mi je u to povjerovati...Što ne znaš? Da ti trebaju insignije ili da ih čuva Marijole?
Vec kad mastas ..pusti kocnicu do krajaDa ih cuva Marijole, tesko mi je u to povjerovati...
Ja ne mastam, vidis da me ljudi smatraju kraljicom..narod me proglasio, jbg...Vec kad mastas ..pusti kocnicu do kraja
I ventura se oprostio od foruma. Poslao mi je posljednje zbogom. Misli si jebes takav forum kad sombrero i mozart biraju kraljicuJa ne mastam, vidis da me ljudi smatraju kraljicom..narod me proglasio, jbg...
Kraljica je bila kraljica i prije ovog forumaI ventura se oprostio od foruma. Poslao mi je posljednje zbogom. Misli si jebes takav forum kad sombrero i mozart biraju kraljicu
Uspjela si otjerat dobrog duha ovog foruma. Ti nisi kraljica ti si vjesticaPoslao je i meni.. Jbg Ventura, super si mi, lijepo mi je s tobom ali ti procijeni sto je bolje za tebe..
Sa 7 macaka buuuuuUspjela si otjerat dobrog duha ovog foruma. Ti nisi kraljica ti si vjestica
Nisam ga otjerala, ja sam za to da ostane i da se svi skupa druzimoSa 7 macaka buuuuu
Malo me iznenadio Ventura, čemu takva netolerancija prema pojedincima na forumuPoslao je i meni.. Jbg Ventura, super si mi, lijepo mi je s tobom ali ti procijeni sto je bolje za tebe..
Ni ja ne kuzim, on ovaj forum dozivaljava preozbiljno kao i mene..Malo me iznenadio Ventura, čemu takva netolerancija prema pojedincima na forumu
Ma nece on oticiJa sam zbog venturinog odlaska jako tuzan i idem spavat...
Sto mi zejebavate Venturu cijeli dan , poigravate se osjećajima jednog ljudskog bića ???Uspjela si otjerat dobrog duha ovog foruma. Ti nisi kraljica ti si vjestica
Mod, objasni mu igru...Sto mi zejebavate Venturu cijeli dan , poigravati se osjećajima jednog ljudskog bića ???
Sutra je Ventura opet s nama , iskusniji i jači nego ikada
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|