Cim me vidjela...svrsila jeI odmah cim te vidjela skinula je gacice...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cim me vidjela...svrsila jeI odmah cim te vidjela skinula je gacice...
Marijole, to se sad samo može opravdati brzom EPI odmah cim te vidjela skinula je gacice...
Daa i to 16 xCim me vidjela...svrsila je
Nije to bio juicepennDaa i to 16 x
Ahaaa kak to bivsa.... Ak je bilo tak dobroNije to bio juicepenn
Bivsa prijateljica
Sta si ti mislila da sam usao u muzej i bario ?Ahaaa kak to bivsa.... Ak je bilo tak dobro
DaSta si ti mislila da sam usao u muzej i bario ?
Pa rekao sam ti da se mora ponovitiOldy jesi sta bio kod elene vise?
Zapravo prvo sam mislila ono "nije se desilo"
Jesi ponovio gradivo... bio neki dan. Cure citaju ovaj forum navelikoPa rekao sam ti da se mora ponoviti
Nisam bio vrhunski student, ja obavezno moram ponavljati i utvrđivati gradivo. Vidiš uopće mi nije palo na pamet da ih pitam za forum. Znaš da ubijaju, kad sam izašao od njih krenuo sam prema Dubravi umjesto prema centruJesi ponovio gradivo... bio neki dan. Cure citaju ovaj forum naveliko
Trebao si predložit da se uključe u forum. Užarila bi se atmosferaMeni su poceli pricat o tom nekom forumu a ja kao pojma nemam
Bilo mi zao Sig...Trebao si predložit da se uključe u forum. Užarila bi se atmosfera
E ne mozes ti bez SiG.. Sig nije briga, ako ima netko zanimljiviji slobodno neka se uključi i preotme mi krunu...Bilo mi zao Sig...
Ne trpi ona druge cure, hoce biti u sredistu pozornosti...
Ti si sad kao Napoleon.. sama si sebe okrunilaE ne mozes ti bez SiG.. Sig nije briga, ako ima netko zanimljiviji slobodno neka se uključi i preotme mi krunu...
Ti si neokrunjena kraljica forumaE ne mozes ti bez SiG.. Sig nije briga, ako ima netko zanimljiviji slobodno neka se uključi i preotme mi krunu...
Napokon se i to desilo...Ti si sad kao Napoleon.. sama si sebe okrunila
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|