Kakvu igru vještice foruma ?Mod, objasni mu igru...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvu igru vještice foruma ?Mod, objasni mu igru...
Anchyy kad secemo po kvartu?
Cek to me Marijole maloprije okrunio?Kakvu igru vještice foruma ?
Podrazumijeva se da dolazis....Ja cu donjet cugu, javi na vrijeme
( vidim da me nisi zvala )
Sto mi zejebavate Venturu cijeli dan , poigravate se osjećajima jednog ljudskog bića ???
Sutra je Ventura opet s nama , iskusniji i jači nego ikada
Poslao je i meni.. Jbg Ventura, super si mi, lijepo mi je s tobom ali ti procijeni sto je bolje za tebe..
Pa što je vama, kakva šetnja s Anom, pa vidjela je kako klinci dijele joint i prestravila se!!!! Ona više iz stana neće izaćiPodrazumijeva se da dolazis....
Boljeda ne znasNe ljubim se s nikim ko se ljubi sa sombrerom. Za Panteru makar ne znam s kim se ljubi.
Ja se ne ljubim sa sombrerom al ti sto si se ljubio sa panterom jos nisam probavilaBoljeda ne znas
Moramo je rijesiti strahova...Pa što je vama, kakva šetnja s Anom, pa vidjela je kako klinci dijele joint i prestravila se!!!! Ona više iz stana neće izaći
Tako je , pokaži ti njoj tko je muško u kući . Sutra ju dobro nalupaj po guzicetini da se zna tko je gazda .Ne ljubim se s nikim ko se ljubi sa sombrerom. Za Panteru makar ne znam s kim se ljubi.
Pa nemojte ložiti Venturu, Ventura ne slušaj ih, svoj film vrtiTako je , pokaži ti njoj tko je muško u kući . Sutra ju dobro nalupaj po guzicetini da se zna tko je gazda .
I lagala te je da je u vezi samnom
Nije istina, ti me volis kao i ja tebeneki dan si me zaprosio..Tako je , pokaži ti njoj tko je muško u kući . Sutra ju dobro nalupaj po guzicetini da se zna tko je gazda .
I lagala te je da je u vezi samnom
O jbt jel trebate kuma????Nije istina, ti me volis kao i ja tebeneki dan si me zaprosio..
Trebat ce..O jbt jel trebate kuma????
Evo nudim se, samo onda biram glazbu na svadbi!!!!!Trebat ce..
Dogovoreno...Evo nudim se, samo onda biram glazbu na svadbi!!!!!
Jbt, sad ću te blokiratiO jbt jel trebate kuma????
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|