Ee bravo za ovooo... Jesi cuo Ventura?
Samo želim da si iskrena prema meni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ee bravo za ovooo... Jesi cuo Ventura?
Evo ja iskreno pricam... Hocu li se seksati s nekim ovdje? Necu Zasto? Zato kaj mi se neda i imam para.. Ne zato sto to netko uvjetuje. Ali kavica moze..Samo želim da si iskrena prema meni.
To joj i ja kazem Ventura... vuce ona tebe za nos. Stara je to iskusnjara..pekla zanat u kranjcevicevojSamo želim da si iskrena prema meni.
Ko ce njoj nesto... Da, uzas, nemam komentara na to...Jbt, ovaj jucer otvorio teretanu, zavrsio u zatvoru, popio 30 000 kuna kazne, a ana pjeva ne moze mi nitko nista
To nije moj prvi prostor aaa haaaTo joj i ja kazem Ventura... vuce ona tebe za nos. Stara je to iskusnjara..pekla zanat u kranjcevicevoj
E ali nisi maja prvi prostor nego Maja kranjcevicevaTo nije moj prvi prostor aaa haaa
Evo ja iskreno pricam... Hocu li se seksati s nekim ovdje? Necu Zasto? Zato kaj mi se neda i imam para.. Ne zato sto to netko uvjetuje. Ali kavica moze..
Btw tko je veca iskusnjara u ovom sportu od tebe i modaTo nije moj prvi prostor aaa haaa
Ehe...tako je frende.Kao da ja ne znam šta znači kavica, nisam glup.
Nisam nikako... Mene nitko godinama ne spominje..E ali nisi maja prvi prostor nego Maja kranjceviceva
Čini mi se da je Ana prije par tjedana "pjevala drugu pjesmu", a refren se završio u RijeciJbt, ovaj jucer otvorio teretanu, zavrsio u zatvoru, popio 30 000 kuna kazne, a ana pjeva ne moze mi nitko nista
Kod mene je kavica ipak samo kavica..Kao da ja ne znam šta znači kavica, nisam glup.
PlacemVentura, ako sombrero ode kod sig, ja vise ne bi isao. To je ispod tvoje casti da karas nesto sto je i sombrero.. nema smisla
Nece karat vec ce popit kavu..Placem
Hoćemo se kartat?Nece karat vec ce popit kavu..
Kartanje mozeHoćemo se kartat?
Najavi ga odmah i na kardiokirurgijuJaooo kad sombrera odfuram van medju mlade pickice..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|