Da cujemo i mi drugi o kakvom se to dogovoru radi??Mislio sam da smo se mi nešto dogovorili.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da cujemo i mi drugi o kakvom se to dogovoru radi??Mislio sam da smo se mi nešto dogovorili.
Da se ne vidim sa sombreromDa cujemo i mi drugi o kakvom se to dogovoru radi??
Sombrero te hoce na finjaka zbarit...pusti ti to da je on fin..zajebat ce venturu samo takoA meni je sombrero simpa gospon s kojim bi popila kavicu, nista vise...
Znas kad ja ne dam, ne dam jbg... Ne moze se mene samo tak nagovoriti.. A sombrero mi je skroz cool. A i ja vec imam decka..Sombrero te hoce na finjaka zbarit...pusti ti to da je on fin..zajebat ce venturu samo tako
Tko ti je decko, Ventura?Znas kad ja ne dam, ne dam jbg... Ne moze se mene samo tak nagovoriti.. A sombrero mi je skroz cool. A i ja vec imam decka..
Pa imam ja i privat zivot...Tko ti je decko, Ventura?
Ma sve ok...ali sta je tu Ventura.. definirajPa imam ja i privat zivot...
Moj dragi prijatelj... A ja sam uvijek raspolozena za kavicu, izlazak.Ma sve ok...ali sta je tu Ventura.. definiraj
Igras se ti s nasim Venturom..pazi se ako ga povrijedis, znas da nam je slaba tockaMoj dragi prijatelj... A ja sam uvijek raspolozena za kavicu, izlazak.
Al tu nema vrijedjanja...samo fer play ako netko nesto pogresno shvati a jebes ga....Igras se ti s nasim Venturom..pazi se ako ga povrijedis, znas da nam je slaba tocka
Znas onaj moj post o vezama i klijentimaI da joj i je decko sigurno to nece vise iznosit tu iskreno, cinjenicno i realno, tak mi se nekak cini
Prokurvao se on sam..mi mu samo kazemo da ima puno riba u moru..Htjeli ste ga prokurvat pa nije uspjelo
Prijatelji nisu oni koji nešto uvjetujuMoj dragi prijatelj... A ja sam uvijek raspolozena za kavicu, izlazak.
Ee bravo za ovooo... Jesi cuo Ventura?Prijatelji nisu oni koji nešto uvjetuju
A jbg nije do mene..Prokurvao se on sam..mi mu samo kazemo da ima puno riba u moru..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|