Juciepenn
Well-known member
E to mi je vac jeben osjecaj, onako kad se spusti jezikom preko jaja ispod njih i krene lizat i masirat taj dio izmedju jaja i guze. Uhhh...Fora je. A kakav je tebi osjećaj?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E to mi je vac jeben osjecaj, onako kad se spusti jezikom preko jaja ispod njih i krene lizat i masirat taj dio izmedju jaja i guze. Uhhh...Fora je. A kakav je tebi osjećaj?
Bio sam na gastroskopiji i jedva preživio, iskreno kolonoskopiju bez anestezije ne želim ni čuti. A masaža što se tiče širenja sfintera to ne dolazi u obzir.Ja znam lika koji ne zeli anesteziju na kolonoskopiji jer zeli to prozivjeti
Samo to.E to mi je vac jeben osjecaj, onako kad se spusti jezikom preko jaja ispod njih i krene lizat i masirat taj dio izmedju jaja i guze. Uhhh...
SiG čekam tvoj odgovorFora je. A kakav je tebi osjećaj?
Pa taj dio najvise. To mi je onako nekako. Uz oral i ako me bas bas oce raspizdit.Samo to.
Isto superSiG čekam tvoj odgovor
?????Mod je u svađi zbog Laure.
najbolji mi je naziv "masaža prostate" zvuči kao fizioterapija, što svakako i je jer masaža pomaže prostati to je sigurno znanstveno dokazanoEee aj sad ne znamo se, na forumu smo, koliko vas voli masazu prostate
Godišnji se potrošio?Jutrooo, evo radno.
Zima je jutros
Ja sam cula da je to fenomenalno iskustvo...najbolji mi je naziv "masaža prostate" zvuči kao fizioterapija, što svakako i je jer masaža pomaže prostati to je sigurno znanstveno dokazano
Od antonijaJa sam cula da je to fenomenalno iskustvo...
nisi probala?Ja sam cula da je to fenomenalno iskustvo...
Ne znam ja, nemam ja prostatuAli nisam ni masiralanisi probala?
Nazalost, imam jos 5 dana starog to cemo ostavit tam za kraj 4. da mogu na more zapicit ocistit viksu i okucnicu i malo zagnjurit da vidimo jel ima sta ribeGodišnji se potrošio?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|