Juciepenn
Well-known member
E to mi je vac jeben osjecaj, onako kad se spusti jezikom preko jaja ispod njih i krene lizat i masirat taj dio izmedju jaja i guze. Uhhh...Fora je. A kakav je tebi osjećaj?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E to mi je vac jeben osjecaj, onako kad se spusti jezikom preko jaja ispod njih i krene lizat i masirat taj dio izmedju jaja i guze. Uhhh...Fora je. A kakav je tebi osjećaj?
Bio sam na gastroskopiji i jedva preživio, iskreno kolonoskopiju bez anestezije ne želim ni čuti. A masaža što se tiče širenja sfintera to ne dolazi u obzir.Ja znam lika koji ne zeli anesteziju na kolonoskopiji jer zeli to prozivjeti![]()
Samo to.E to mi je vac jeben osjecaj, onako kad se spusti jezikom preko jaja ispod njih i krene lizat i masirat taj dio izmedju jaja i guze. Uhhh...
SiG čekam tvoj odgovorFora je. A kakav je tebi osjećaj?
Pa taj dio najvise. To mi je onako nekako. Uz oral i ako me bas bas oce raspizdit.Samo to.
Isto superSiG čekam tvoj odgovor
?????Mod je u svađi zbog Laure.
najbolji mi je naziv "masaža prostate" zvuči kao fizioterapija, što svakako i je jer masaža pomaže prostati to je sigurno znanstveno dokazanoEee aj sad ne znamo se, na forumu smo, koliko vas voli masazu prostate![]()
Godišnji se potrošio?Jutrooo, evo radno.
Zima je jutros![]()
Ja sam cula da je to fenomenalno iskustvo...najbolji mi je naziv "masaža prostate" zvuči kao fizioterapija, što svakako i je jer masaža pomaže prostati to je sigurno znanstveno dokazano![]()
Od antonijaJa sam cula da je to fenomenalno iskustvo...
nisi probala?Ja sam cula da je to fenomenalno iskustvo...
Ne znam ja, nemam ja prostatunisi probala?
Nazalost, imam jos 5 dana starog to cemo ostavit tam za kraj 4. da mogu na more zapicit ocistit viksu i okucnicu i malo zagnjurit da vidimo jel ima sta ribeGodišnji se potrošio?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|