Sisata i guzata
Well-known member
Ajde sto je mali nego je i tanak12 ko u kineza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde sto je mali nego je i tanak12 ko u kineza
I onda kako misliti da tebe može učiniti sretnom bilo što malo....Sano S klasa
Ima istineee, veliki auti i veliki muskarci, sto god to znaciloI onda kako misliti da tebe može učiniti sretnom bilo što malo....
Nego sto je i ona siroka, pa ima osjecaj ko da je bacio hrenovku u hodnikAjde sto je mali nego je i tanak
Ja sam mali pa volim velike auteIma istineee, veliki auti i veliki muskarci, sto god to znacilo
Pa to SiG, iskreno, pa neka plaču oni koji imaju sićuIma istineee, veliki auti i veliki muskarci, sto god to znacilo
Ee jel fakat ima razlike od vagine do vagine...Nego sto je i ona siroka, pa ima osjecaj ko da je bacio hrenovku u hodnik
I koje su vam najdrazeEe jel fakat ima razlike od vagine do vagine...
Da. Jednom sam nabasao bas na ogromnu.Ee jel fakat ima razlike od vagine do vagine...
One taman.I koje su vam najdraze
Normalno da postoje enormne razlike. Prva i osnovna. Mlada pica miriše po ribi a stara pica smrdi po ribiEe jel fakat ima razlike od vagine do vagine...
A jel velika uvijek i sirokaDa. Jednom sam nabasao bas na ogromnu.
Osjećao sam se kao hrenovka u tuneluDa. Jednom sam nabasao bas na ogromnu.
Bilo je skoro ko obo sta sam komentirao gore. Imao sam osjecaj da mogu gurnut ruke unutra i promijesat spil karata prije dijeljenja.Da. Jednom sam nabasao bas na ogromnu.
Da je imala usku vaginu tesko bi ostali samo frendoviBilo je skoro ko obo sta sam komentirao gore. Imao sam osjecaj da mogu gurnut ruke unutra i promijesat spil karata prije dijeljenja.
Al ajd bilo je za moj rodjendan, frendica, oboje bili malo u cugi ponijelo nas, ja sam ju dugo sprehao prije toga svega jos i tad smo legli, drugo jutro smo odlucili bit samo frendovi
Znaš da nema pravilaA jel velika uvijek i siroka
Ja sam relativno brzo gotov uvijek barem prvi puta, al se unesem cijeli i masta mi radi i mozak i toliko me sve zanese da se neznam iskontrolirat i stat na loptu nego ono udri do kraja. Al ja sam takav volim se dat cijeli 100 posto pa iako brzo zavrsim pa se mazit i ljubit dok ne dodje vrijeme za drugi put, i tako dalje i tako dalje, i tako daljeSa mnom su svi relativno brzo gotovi osim moda, e sad jel stvar dobre pripreme ili vagine ne znam..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|