Birtijaške čakule

Da. Jednom sam nabasao bas na ogromnu.
Bilo je skoro ko obo sta sam komentirao gore. Imao sam osjecaj da mogu gurnut ruke unutra i promijesat spil karata prije dijeljenja. 🤣🤣
Al ajd bilo je za moj rodjendan, frendica, oboje bili malo u cugi ponijelo nas, ja sam ju dugo sprehao prije toga svega jos i tad smo legli, drugo jutro smo odlucili bit samo frendovi 🤣

Bilo je skoro ko obo sta sam komentirao gore. Imao sam osjecaj da mogu gurnut ruke unutra i promijesat spil karata prije dijeljenja. 🤣🤣
Al ajd bilo je za moj rodjendan, frendica, oboje bili malo u cugi ponijelo nas, ja sam ju dugo sprehao prije toga svega jos i tad smo legli, drugo jutro smo odlucili bit samo frendovi 🤣
Da je imala usku vaginu tesko bi ostali samo frendovi😂😂😂😂

Sa mnom su svi relativno brzo gotovi osim moda, e sad jel stvar dobre pripreme ili vagine ne znam..
Ja sam relativno brzo gotov uvijek barem prvi puta, al se unesem cijeli i masta mi radi i mozak i toliko me sve zanese da se neznam iskontrolirat i stat na loptu nego ono udri do kraja. Al ja sam takav volim se dat cijeli 100 posto pa iako brzo zavrsim pa se mazit i ljubit dok ne dodje vrijeme za drugi put, i tako dalje i tako dalje, i tako dalje 😆

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh