old&ugly
Well-known member
Imam osjećaj da danas niti oba roditelja nisu dovoljna. Gadna su vremenaDakle dosli smo do zakljucka da su potrebna oba roditelja za odgoj i obitelj, neovisno o novcu ili bilo cemu drugom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam osjećaj da danas niti oba roditelja nisu dovoljna. Gadna su vremenaDakle dosli smo do zakljucka da su potrebna oba roditelja za odgoj i obitelj, neovisno o novcu ili bilo cemu drugom.
Svaka cast majkama i ocevima koji mogu odgojiti dijete sami kako treba, ali je najbolje da su oba roditelja jer majka nema ono sta ima otac i obrnuto. Svako moze doprinjet rastu i razvoju svog djeteta.Dakle dosli smo do zakljucka da su potrebna oba roditelja za odgoj i obitelj, neovisno o novcu ili bilo cemu drugom.
Tako i ja mislim...Svaka cast majkama i ocevima koji mogu odgojiti dijete sami kako treba, ali je najbolje da su oba roditelja jer majka nema ono sta ima otac i obrnuto. Svako moze doprinjet rastu i razvoju svog djeteta.
Jer ne moze na svakog isto utjecat. Sve ovisno o roditelju. Roditelj sa cvrstim karakterom i jakim stavom moze jako dobro odgojit dijete, dok netko ko je mlitav i sve zivo popusta, to po mom misljenju nije dobro jer djetetu percipira da moze sta hoce, a u odrastanju onda skrene na krivu stazuTako i ja mislim...
Isto mislimo, Ana na aparatimaJer ne moze na svakog isto utjecat. Sve ovisno o roditelju. Roditelj sa cvrstim karakterom i jakim stavom moze jako dobro odgojit dijete, dok netko ko je mlitav i sve zivo popusta, to po mom misljenju nije dobro jer djetetu percipira da moze sta hoce, a u odrastanju onda skrene na krivu stazu
No hate samo moje misljenje
Meni je sablazno da ona uopce po forumu pise onakva sranja da oce da joj netko napravi bebu. Oprosti al meni je to sablazno.Isto mislimo, Ana na aparatima
Psiho..Meni je sablazno da ona uopce po forumu pise onakva sranja da oce da joj netko napravi bebu. Oprosti al meni je to sablazno.
Meni je zao stvarno da neko ima takav nacin razmisljanja uopce.Psiho..
Eto, ja Bogu hvala imam zdravu obitelj i svi se odlicno slazemo. Opskrbili su mi sve i imam sve i ne mogu se zalit. Radim i imam svoj poso i briga me ali oni su mi podrska u svemu. Zao mi je sto je tako kod tebe, ali evo stvarno za sebe mogu rec da imam apsolutno sve u zivotuMene je odgojila pokojna baka, za koju dandanas smatram da mi je bila prava majka, pored zivih i zdravih roditelja.. Upravo radi razmirica i totalno nebitnih sranja preko kojih nisu mogli proci za dobrobit djeteta.. Meni to nije jasno, znaci kad dobijes dijete ne postoji vaznija osoba u tvom zivotu, za njega zivis, za njega radis, kakve svade, kakve nevjere, kakve budalastine
Ja imam sve ali ne zato sto sam od njih nesto dobila vec jer radim i zivim solo od osamnaesteEto, ja Bogu hvala imam zdravu obitelj i svi se odlicno slazemo. Opskrbili su mi sve i imam sve i ne mogu se zalit. Radim i imam svoj poso i briga me ali oni su mi podrska u svemu. Zao mi je sto je tako kod tebe, ali evo stvarno za sebe mogu rec da imam apsolutno sve u zivotu
To isto razumijem, ocu rec da su me moji opskrbili. Nisam razmazen, radim i ja da bi si opskrbio ono sta ja zelim. Shvacam tezinu tvog zivota i nimalo ga ne umanjujem zbog toga sta je bilo stovise svaka cast evo sta i pored svega toga imas normalan pogled na svijetJa imam sve ali ne zato sto sam od njih nesto dobila vec jer radim i zivim solo od osamnaeste
Hvala ti, mislim nije sad da su to tragedije ni da je bilo tesko, samo sam se naucila sama botiti za ono sto zelim, ostvarivati ciljeve i nemam toleraciju prema lijenima, razmazenima, neambicioznima.. Od tud to polazi, to su te traume iz djetinjstva, ako sam mogla ja brate moze bilo tkoTo isto razumijem, ocu rec da su me moji opskrbili. Nisam razmazen, radim i ja da bi si opskrbio ono sta ja zelim. Shvacam tezinu tvog zivota i nimalo ga ne umanjujem zbog toga sta je bilo stovise svaka cast evo sta i pored svega toga imas normalan pogled na svijet
Oces ti bebu ko anci?Hvala ti, mislim nije sad da su to tragedije ni da je bilo tesko, samo sam se naucila sama botiti za ono sto zelim, ostvarivati ciljeve i nemam toleraciju prema lijenima, razmazenima, neambicioznima.. Od tud to polazi, to su te traume iz djetinjstva, ako sam mogla ja brate moze bilo tko
Ma jok, tek kad upoznam PRAVOGOces ti bebu ko anci?
I? Kad cemo se upoznat?Ma jok, tek kad upoznam PRAVOG
Pazi, ja ne dajem razvod, sta ti je to ti jeI? Kad cemo se upoznat?
Ja se necu bunit. Dodi u pp da ti kazem hahaPazi, ja ne dajem razvod, sta ti je to ti je
I tak se on vraca u igru polako al sigurnoI? Kad cemo se upoznat?
Malo mu je bio pao moral al eto ga nazadI tak se on vraca u igru polako al sigurno
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|