old&ugly
Well-known member
Uopće nije bitno. Ako je cura majstor može imati "marijansku brazdu" među nogamaDa je imala usku vaginu tesko bi ostali samo frendovi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uopće nije bitno. Ako je cura majstor može imati "marijansku brazdu" među nogamaDa je imala usku vaginu tesko bi ostali samo frendovi
Dobro je dok moze drugi putJa sam relativno brzo gotov uvijek barem prvi puta, al se unesem cijeli i masta mi radi i mozak i toliko me sve zanese da se neznam iskontrolirat i stat na loptu nego ono udri do kraja. Al ja sam takav volim se dat cijeli 100 posto pa iako brzo zavrsim pa se mazit i ljubit dok ne dodje vrijeme za drugi put, i tako dalje i tako dalje, i tako dalje
A ima i guzu pa negdje ce biti uzeUopće nije bitno. Ako je cura majstor može imati "marijansku brazdu" među nogama
IstinaA ima i guzu pa negdje ce biti uze
Znat cemo se kad se nadjemo na cugiEee aj sad ne znamo se, na forumu smo, koliko vas voli masazu prostate
Nema veze, nemoj reci koji siZnat cemo se kad se nadjemo na cugi
Nisam ni najmanje lud za takvom masažom, dok se oralno zadovoljavamo možemo se poigrati guzom ali samo toEee aj sad ne znamo se, na forumu smo, koliko vas voli masazu prostate
Ali znaci pase prst u guzu?Nisam ni najmanje lud za takvom masažom, dok se oralno zadovoljavamo možemo se poigrati guzom ali samo to
Jer tamo je navodno muska g tockaAli znaci pase prst u guzu?
Ne, samo lagana stimulacijaAli znaci pase prst u guzu?
Ono kad ti lize medjicuNe, samo lagana stimulacija
E jbg ne volis eksperimentiratiJa mogu otvoreno rec da sam jednom iz medivinskih razloga imao prst u guzici
I iskreno osjecaj kad ju diras je jeben, onako ko ono nesto prije samog orgazma sto te tjera da dozivis vrhunac. Ali zbog odredenih drugih "nuspojava" i osjecaja i nez kak bih to rekao ne.
I zakljucak svega je ne ne i ne. I nikako ne.
Fora je. A kakav je tebi osjećaj?Ono kad ti lize medjicu
Oprosti al nije mi bas super imat osjecaj.. sad cu bit tako odvratan i ispricavam se...E jbg ne volis eksperimentirati
Ja znam lika koji ne zeli anesteziju na kolonoskopiji jer zeli to prozivjetiJedan poznanik se zezao da neće ići na kolonoskopiju jer ga strah da ako mu se svidi da će shvatiti da cijeli život živi u zabludi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|