Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali Ventura te voli, a to što se ljubi sa Panterom nema veze jer prema njoj nema emocija.Ali ja sam sasvim jasna. Veza sa klijentima NE DOLAZI U OBZIR.Meni je zao ako se moja zajebancija ovdje krivo shvaca, ali niti jedan klijent si nikad to nije dao za pravo.
Ne postoji prijateljstvo s foruma dragi Venturo.Ne znam kakav sam ja klijent ako smo prijatelji s foruma. I ti si na forumu u privatnom životu. Ako nismo prijatelji onda mi ovo ništa nije stvarno i sve je gluma.
Sombrero nema emocija i želi samo sex. Zato ga poštujem.Ventura ima emocije, zao mi je da se zaljubio jer ce ga to sad vuc jako dugo. Dok sombrero je covjek u godinama koji uza se ima brak i porodicu.
Sad si mi razbio iluzije.Ne postoji prijateljstvo s foruma dragi Venturo.
Meni je samo zao Venture zbog njegovog problema zaljubljenostiSombrero nema emocija i želi samo sex. Zato ga poštujem.
Bude ga prošlo samo neka SiG stavi veću tarifu.Meni je samo zao Venture zbog njegovog problema zaljubljenosti
Ma ventura ide po ovim ekskluzivnim eskortima njemu novac nije problem. Emocija je kod njega jaca od financijaBude ga prošlo samo neka SiG stavi veću tarifu.
Sombrero će dati višeMa ventura ide po ovim ekskluzivnim eskortima njemu novac nije problem. Emocija je kod njega jaca od financija
Mi jesmo prijatelji ali ja radim svoj posao, i to ga radim dobro. Prijatelji ne uvjetuju. Ja imam jos 4 klikenta koji mi svaki tjedan dodu, kuzis? I od toga 2 su s foruma, zabrij da mi oni uvjetuju
Ovo je razgovor izmedu tebe i mene. Njih dvoje imaju svoje hahahaSombrero će dati više
A Boze, naravno da bi mi bilo zao, ali ne smijemo zaboraviti koji je moj posao i uloga...Dobro, njih si znala od prije. Ne uvjetujem ništa, gledam samo kako ćeš reagirati, da li bi ti bilo žao da ne dođem opet ili ti je svejedno.
Ja bi te odveo na pitu u mcdonalds, dosla je od jagode i vanilije.A isto tako ako pozelim za neku veliku cifru primat cu i nove.. Mozda necu, a mozda i hocu..
Znači Sombrero dolazi u obzir?!A isto tako ako pozelim za neku veliku cifru primat cu i nove.. Mozda necu, a mozda i hocu..
A Boze, naravno da bi mi bilo zao, ali ne smijemo zaboraviti koji je moj posao i uloga...
To nije za tvoje dobro. Vjeruj mi. Ti nju gledas vise od nekakvog prijateljstva kako ti to zoves ali nemas obostrano s druge strane i ako ti zelis ovo ti ces se jos vise zaljubitPitam za privatno, da li bi ikad nešto radila s mnom pola sata, sat vremena a da to ne smatraš posao ili usluga. Ljubljenje, šetnja, kava.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|