Kozjak Dida
Well-known member
Jes je ostao čuvati da budeš siguran da si zadnji?Ona je u nedjelju ujutro otišla a ja ju jebao prije spavanja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jes je ostao čuvati da budeš siguran da si zadnji?Ona je u nedjelju ujutro otišla a ja ju jebao prije spavanja
Očito meni je rekla da isperem usta tekućinom za usta i davala mi žvakaćeAko nisu onda je problem u njoj
I opet nisi ljubio? Kako to?Očito meni je rekla da isperem usta tekućinom za usta i davala mi žvakaće
Haha ne ali mi je rekla da je umorna i da joj se spavaJes je ostao čuvati da budeš siguran da si zadnji?
A valjda joj se nisam sviđao jbgI opet nisi ljubio? Kako to?
Ko govori protiv Raisse?Jel vi znate da ce ujutro ovo procitat Big J od 2 m i 20 cm...
Nedaj se deprimirat, ko je jebe....i ne pričaj okolo da si star...48 cvijetićA valjda joj se nisam sviđao jbg
A dida šta bi dao da ti je opet 48, cvijet mladosti...Nedaj se deprimirat, ko je jebe....i ne pričaj okolo da si star...48 cvijetić
Jbg nisam mlad ko Max i JuraNedaj se deprimirat, ko je jebe....i ne pričaj okolo da si star...48 cvijetić
Nitko ne priča ništa. Ja sam reko da je dobra ali ne Zna eng i da je to problem . Moram joj objasnit šta ocuKo govori protiv Raisse?
Najbolja cura koja se tu pojavila.
Šta će ti engleski kraj nje, ali si došao pričati.
Ako jesi uzmi psihijatra za istu lovu
Psihijatar je 300-400...a ništa spomenuli su Gemmu 2146 puta i Hot Annie 1926 od toga Ninđa sam 1273 na 6 različitih tema...tješitelj se najbolje u životu ljubio sa kurvom, sexao sa kurvom...Sig više nw vidi čitati na mob...Jura će se skoro odlučiti di umočiti....Plovak skoro ostavio kosti u Sloveniji...i tamoKo govori protiv Raisse?
Najbolja cura koja se tu pojavila.
Šta će ti engleski kraj nje, ali si došao pričati.
Ako jesi uzmi psihijatra za istu lovu
Možda je brada grebe?A valjda joj se nisam sviđao jbg
Nisam ti ja bas ko JuraJbg nisam mlad ko Max i Jura
Ja razmatram Ege Ukrajine Ruskinje ili polly nisam odlučio još. Odluka mora bit pametnaPsihijatar je 300-400...a ništa spomenuli su Gemmu 2146 puta i Hot Annie 1926 od toga Ninđa sam 1273 na 6 različitih tema...tješitelj se najbolje u životu ljubio sa kurvom, sexao sa kurvom...Sig više nw vidi čitati na mob...Jura će se skoro odlučiti di umočiti....Plovak skoro ostavio kosti u Sloveniji...i tamo
Mene ne pitaj , ja sam glup.Ja razmatram Ege Ukrajine Ruskinje ili polly nisam odlučio još. Odluka mora bit pametna
Hvala na ukratkom prepričavaju zadnjih 30ak stranica, da ne trebam čitati.Psihijatar je 300-400...a ništa spomenuli su Gemmu 2146 puta i Hot Annie 1926 od toga Ninđa sam 1273 na 6 različitih tema...tješitelj se najbolje u životu ljubio sa kurvom, sexao sa kurvom...Sig više nw vidi čitati na mob...Jura će se skoro odlučiti di umočiti....Plovak skoro ostavio kosti u Sloveniji...i tamo
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|