Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto bi ona trebala znati engleski.Nitko ne priča ništa. Ja sam reko da je dobra ali ne Zna eng i da je to problem . Moram joj objasnit šta ocu.
Ja se nadam da nije razbila ekran kad je čelon udrila u njega...Hvala na ukratkom prepričavaju zadnjih 30ak stranica, da ne trebam čitati.
Sig trebaju naočale?
Oće to s godinama.
Ma bio sam friško obrijanMožda je brada grebe?
Da vidi šta pišeš protiv nje naplatila bi ti duplo.Dok ja kalkuliram možda dođe i raissa i skrati mi muke pa mi da popust malo veci ipak 3 put bi to bilo
Ali si mlađi od mene možeš puno jebatiNisam ti ja bas ko Jura
Možda voli bradate.Ma bio sam friško obrijan
Ništa loše nisam pisao samo kažem činjenice da ne zna eng a i sama to zna i sama je rekla kd sam ja nešto na eng počeo da ne razumije nistaDa vidi šta pišeš protiv nje naplatila bi ti duplo.
Možda voli žene. S muškima se ne ljubi a piše da se ljubi kog zajebava taMožda voli bradate.
Nemoj ih zajebavat...ako dođe opet mislit će neko da se muđahedini okupljaju di bude Rayssa...Možda voli bradate.
Pa kaj ne uzmes nesto za odgodu svrsavanja?Ali si mlađi od mene možeš puno jebati
Imaš pravo može i to bitMožda voli žene. S muškima se ne ljubi a piše da se ljubi kog zajebava ta
Ma nekoristim ja to samo ponekad kamagruPa kaj ne uzmes nesto za odgodu svrsavanja?
Ma ok, mislio sam ako zelis duze jebat.Ma nekoristim ja to samo ponekad kamagru
Kako znaš da neće?Razmisljam si nekoj ruskinji doc i pitst ju oce se udat za mene i zasto neće i da idemo u Rusiju živit
Pretpostavljam . Još ako dođem nekoj na ege nevjerujem da oce mada nikad se ne znaKako znaš da neće?
Pa neš se ženit na EGE, šta ne ideš na kateheze ili kod subotara. Tamo nemoš omanit. Samo baci mob prije.Pretpostavljam . Još ako dođem nekoj na ege nevjerujem da oce mada nikad se ne zna
Nisi valjda slao novce...jedan što ga znam poslao u Lagos 600 $ da ženska doputuje u Zg, išao je čekati iz St u Zg al nije došla...radila je za facebook i Zuckerberg javio na aerodrom da je zaustave...Ja imam loša iskustva sa ruskinjama dopisivao se sa njima htjela je doći u Zg ali jbg tražila puno eura da dođe i odjebao to
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|