maserkasplit
Well-known member
Ja bi bas platila puno eura da dodje jer te iste eure nisu domace zasluzileJa imam loša iskustva sa ruskinjama dopisivao se sa njima htjela je doći u Zg ali jbg tražila puno eura da dođe i odjebao to
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bi bas platila puno eura da dodje jer te iste eure nisu domace zasluzileJa imam loša iskustva sa ruskinjama dopisivao se sa njima htjela je doći u Zg ali jbg tražila puno eura da dođe i odjebao to
Prati je di god ide nemoj slucajno nac nesto dugorocno . Ode li u Rusiju odaj i ti zanjom nema druge jer je jedina picoka koja se nasla u gradu ..Nemoj ih zajebavat...ako dođe opet mislit će neko da se muđahedini okupljaju di bude Rayssa...
Plovak ne trebam..danas sam skontala na zadnjem terminu da nista ne trebam mijenjati i da nema sto dodavati ni oduzimatiMaserka ti bi trebala na oglas staviti neki ekvivalent onog "Kupujmo hrvatsko". Eto možeš i na forumu otvoriti natječaj za najbolji slogan![]()
E da i kupujem hrvatskoPlovak ne trebam..danas sam skontala na zadnjem terminu da nista ne trebam mijenjati i da nema sto dodavati ni oduzimatiali hvala na savjetu
Odi radije kod Elene onda, ona provjereno ima soka, kole, mineralne, kave. Jedino nema alkohola, jbgMogla bi ja poc ove dane na EGE ako ne bude racija prije mog termina.. sta kazete na po ure moze ... Koliko ono sta ima za po ure jel gfe jel ima kave soka mineralne![]()
Neee .. iza posla prosetala po bacama sa pasom iz susjedstva i bacila djir ,engleza mladih millijun.. za sad nema slomljenih vilica i tako... Ako bude bit Ce ujutro ja uvijek propustim najzanimljivije stvari odem doma ko sto i dolici babama od 60 +Opet si najkasnije ti na forumu? Ujutro opet neki put?
Jel se ljubiOdi radije kod Elene onda, ona provjereno ima soka, kole, mineralne, kave. Jedino nema alkohola, jbg![]()
Ne znam, nisam pitaoJel se ljubi![]()
Meni ispod prozora neki debili igraju tenis i deru se ko nespašeni.Neee .. iza posla prosetala po bacama sa pasom iz susjedstva i bacila djir ,engleza mladih millijun.. za sad nema slomljenih vilica i tako... Ako bude bit Ce ujutro ja uvijek propustim najzanimljivije stvari odem doma ko sto i dolici babama od 60 +![]()
*Nespaseni*Meni ispod prozora neki debili igraju tenis i deru se ko nespašeni.
Zuti taxi je za prijevoz zaduzenNe znam, nisam pitaoAli ponudi ti da te odveze doma, ako živite blizu. Eto, ako mene pitaš, korisnije od ljubljenja.
Jesi pio sok daj recenziju jel od naranče il jabuke i ono sto me posebno zanima jel mineralna friska s mjehurićima ili izvitrena ( strah me prevara) ako vevu bacam sto oira da bude de luxe hocuOdi radije kod Elene onda, ona provjereno ima soka, kole, mineralne, kave. Jedino nema alkohola, jbg![]()
Ne bi fala, zato ne živim u turističkom gradu*Nespaseni*ajde to je super meni de ispod prozora kad se vracaju s baca popisaju kod portuna ili bace boce od zgradu .. zivio turizam
super je to os se minjati za tenisace
Pio sam kolu samo, bila je s mjehurićima i to ona američka, iz Atlante, a ne one neke jeftine iz LidlaJesi pio sok daj recenziju jel od naranče il jabuke i ono sto me posebno zanima jel mineralna friska s mjehurićima ili izvitrena ( strah me prevara) ako vevu bacam sto oira da bude de luxe hocu![]()
uh kako smo to ko klinci čitali. erotika je bila zakonMisliš Suzane Rog?![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|