Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobroo jutrooo......jutro sigi ,maserkasplit i ostali
Nisam pa neću slat pare nepoznatoj osobiNisi valjda slao novce...jedan što ga znam poslao u Lagos 600 $ da ženska doputuje u Zg, išao je čekati iz St u Zg al nije došla...radila je za facebook i Zuckerberg javio na aerodrom da je zaustave...
Jesi pio sok daj recenziju jel od naranče il jabuke i ono sto me posebno zanima jel mineralna friska s mjehurićima ili izvitrena ( strah me prevara) ako vevu bacam sto oira da bude de luxe hocu
jutro sigi ,maserkasplit i ostali
Pa ženska je luda ali barem se voli jebat bez kondoma to malo koja hoće a bez kondoma je puno bolje@Plovak1990 napalio si ovog fantoma sa recenzijom sad bi on kod te lude![]()
I bez antibiotika je još bolje...Pa ženska je luda ali barem se voli jebat bez kondoma to malo koja hoće a bez kondoma je puno bolje![]()
Di si se jutros probudila? Kauč, pod, balkon, kupatilo?Dobroo jutrooo......
Jel pružaš masaže strancima?E da i kupujem hrvatskoza razliku od nekih splicana koji su mezili druge deklaracije i jos se imaju muda zaliti
![]()
Nikad nisam. Jer ne bi bilo fer prema mojima od kojih se zivi ostatak godine da lito bukiram strance a stalne goste odjebavamJel pružaš masaže strancima?
Top odgovorI bez antibiotika je još bolje...
Haha ova ti dobra sigurno na podu napila se pa pala sa kaučaDi si se jutros probudila? Kauč, pod, balkon, kupatilo?
Jutro gospon Donald DuckJutroo svima i sombiju
Patak jesi gay,sorry? Sombi jesi ti gay, sorry? Vidim tu neke iskre frcaju između vas 2, a sombi pušta svakakve u birtiju i prolaze mu svakako ispod radara.Jutroo svima i sombiju
Mad Tajnica još na godišnjem?Jutro gospon Donald Duck![]()
Al sa svakim bez kondoma ne znam bas s obzirom na hobbyPa ženska je luda ali barem se voli jebat bez kondoma to malo koja hoće a bez kondoma je puno bolje![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|