Kaj je Sig odustalaKad smo kod toga, ništa na kraju od onog dua sa SiG od kojeg bi eksplodirao forum... Eh, šteta, a i Sombi je bio za ^^
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaj je Sig odustalaKad smo kod toga, ništa na kraju od onog dua sa SiG od kojeg bi eksplodirao forum... Eh, šteta, a i Sombi je bio za ^^
Ne sjecam se uopce iskreno o cemu se radiNe znam gdje je bio glavni problem. Pitaj je.
Ko će vama znati što hoćeteMa da.. Extra su smiren... To extra pali zene....
Ja tebe necu to je sigurno...Ko će vama znati što hoćete
Čekaj ti i Sombi ste trebali jebat Sigicu jelKad smo kod toga, ništa na kraju od onog dua sa SiG od kojeg bi eksplodirao forum... Eh, šteta, a i Sombi je bio za ^^
Ma nije koliko se sjecamČekaj ti i Sombi ste trebali jebat Sigicu jel
A Plovka jel hoćešJa tebe necu to je sigurno...
Necu nikogaA Plovka jel hoćeš
Oce bocu dobrog vinaA Plovka jel hoćeš
Kakve to ima veze s Gemmom? Opusti se.Ja tebe necu to je sigurno...
Pa Sombi je bio u kombinaciji a tko je drugi neznamMa nije koliko se sjecam
Sreca pa netko razumijeOce bocu dobrog vina
Fakat si to mislio pustitSiG, ne da mi da gledam Mitra Mirića kojeg si postala. Kaže mi "This video is not available in your country". Pa katastrofa šta ti Britanci trade Balkanu, to je ravno kulturocidu.
Mene spasilo, doduše
Jbg, imam ja punu špajzu solidnih vina, ali nisam u ZG trenutno tak da ti nemrem pomoć :/Sreca pa netko razumije
Gemma nije bila skupa 1h 1200 kn meni naplatilaCimerica joj bila shemale , pa sad kom ne smeta da ga netko zguzi dok on jebe široko mu polje. Cijena bila dupla htio ja duo tada, ali shvatio da je shemale cimerica. Frend bio pitao gemmu za adresu i ovu shemale i ista adresa bila . Tada onaj šta može sam 6 litra vina popit slavio rođendan pozvao nas zarundali se ovaj nije otišao. Ja bio prvo kod Raisse onda išao do Latine Anne neke i na kraju još planirao gemmu al gemma utekla nakon madmaxa, a shvatio i ja da nemam para za gemmu
Ma zanimalo me koja je pjesma da vidim jel povezana s kontekstom razgovora na forumu ili samo random.Fakat si to mislio pustit
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|