Kozjak Dida
Well-known member
Znaš ono oploditi kapital...Molim.... Sta...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaš ono oploditi kapital...Molim.... Sta...
Hvala Ninja
Vjeruj mi Venti mala je slatka još ljepša uživo i jako dragaA možda. Iako joj se ne vidi lice, samo na jednoj fotki.
Ja placem upravo kozjakJa ne znam bi li plakao ili bljuvao ili oboje...
Baš na toj fotki uopće ne liči na sebe. Uživo je puno ljepša.A možda. Iako joj se ne vidi lice, samo na jednoj fotki.
Jer su jadni i nema im spasa ni pomociJa placem upravo kozjak
E pa to. Ni meni na toj fotki nije nešto.Baš na toj fotki uopće ne liči na sebe. Uživo je puno ljepša.
Zapravo nema veze s tom fotkom, mene je ta fotka cak i odbijala i da nije bilo tvoje recenzije ne bi ni otisao nikad.Baš na toj fotki uopće ne liči na sebe. Uživo je puno ljepša.
Nema nikakve veze s tom fotkomE pa to. Ni meni na toj fotki nije nešto.
Da i ja sam ljubio usne ali sa jezikom ne a ti i slažem se sa tobom u vezi Gemme sve si točno rekaoUzivo je daleko daleko ljepsa i njeznija. I sama je rekla da nije fotogenicna i ja ti mogu potvrditi da je uzivo top. S predivnim tijelom. I najljepsim usnama koje sam ikad ljubio.
Koja je cifra na kraju pala..aj reci.. juri za dusu ,)))
Poslovne tajne...Koja je cifra na kraju pala..aj reci.. juri za dusu ,)))
Ljubomorna na brazilke sto dobivaju po 2600 a ona se muci sa venturom skoro godinu dana
SiG nam je nešto ljuta večeras. Što bi?
Nisam... Samo svima kazem kao je jbg...
SiG nam je nešto ljuta večeras. Što bi?
Ma daaa.. Evoo to je to. Hahaha nosi gaLjubomorna na brazilke sto dobivaju po 2600 a ona se muci sa venturom skoro godinu dana
Ma ljubili smo se ko ludi, s jezikom i sve.Da i ja sam ljubio usne ali sa jezikom ne a ti i slažem se sa tobom u vezi Gemme sve si točno rekao
Ma ljubili smo se ko ludi, s jezikom i sve.
Da recenzija je bila super zato sam i ja otišao i to navećer prije nego kaj je otišla iz Zg zadnji sam ju jebaoZapravo nema veze s tom fotkom, mene je ta fotka cak i odbijala i da nije bilo tvoje recenzije ne bi ni otisao nikad.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|